Tulcea - Liga DeHondol - 2012 - 2013 - Etapa 15

            Liga I a debutat cu meciul dintre Viitorul – All Stars cu incepere de la orele 11:00. Cei care au deschis scorul au fost gazdele in minutul 13 prin Mihalschi, acesta stabilind si scorul pauzei 1-0. In debutul reprizei secunde Puflene a majorat avantajul gazdelor, care au castigat primul joc din acest an cu scorul de 2-1, golul de onoare al oaspetilor fiind marcat de catre Caragea Petrica.

 

            De la orele 12:00 s-a disputat meciul dintre Frontiera si AS DeltaRom, ultimii parasind terenul de joc la scorul de 1-1. Rezultatul omologat 3-0 pentru Frontiera.

 

            Urmatorul meci al zilei a fost Andema – Tiki-Taka, gazdele castigand categoric cu scorul de 11-1 (3-1). Dintre marcatori se fac remarcati Ali Nuridin cu 5 goluri si Ciobanu Stelian cu un gol pentru oaspeti.

 

            Unul dintre meciurile spectaculoase ale etapei s-a disputat cu incepere de la orele 14:00 si i-a avut ca protagonisti pe cei de la Vanatorii de Scantei si pe cei de la Metalurg.

A fost o partida extrem de spectaculoase in care unul dintre principalii remarcati a fost portarul gazdelor Nicolau Liviu cu interventiile sale uluitoare. Scorul partidei a fost deschis de catre Metalurg dupa o balbaiala a gazdelor la mijlocul terenului. In cea de-a doua repriza Vanatorii au reusit sa inscrie un total de cinci goluri, castigand cele trei puncte puse in joc cu scorul de 5-2.

 

            De la orele 15:00 a fost programata partida dintre Marix si Real Tulcea. Primii care au marcat in acest joc au fost oaspetii prin Caputa Lucian in min 7, insa omul meciului Hristodorof Cosmin a reusit de unul singur sa intoarca rezultatul in favoarea echipei sale pana la finele primei reprize. In cea de-a doua repriza cei care au avut mai multe ocazii de gol au fost gazdele, insa interventiile bune ale portarului celor de la Real, Boerenco Marius, au facut ca scorul sa ramana 2-1 pentru gazde. Cand toata lumea credea intr-o victorie a celor de la Marix, in ultimele secunde ale jocului gazdele comit doua greseli, totalizand un numar de 8 in cea de-a doua repriza, Ivanov George egaland pentru oaspeti printr-o lovitura de la 9 m. Scor finala Marix 2 – Real Tulcea 2.

 

            Urmatorul meci al zilei a fost National Somova – Galaxy, unde oaspetii au reusit sa castige aceasta partida cu scorul de 4-1, dupa o prima repriza in care au condus cu 3-1. Dintre marcatori se fac remarcati Tudose Marian si Gaina Andrei cu cate 2 goluri pentru Galaxy, iar golul celor de la National Somova a fost marcat de nimeni altul Alexe Stefan.

 

            Ultimul meci al etapei a fost Vulturii – Steaua Deltei. Scorul a fost deschis destul de la rapid de catre gazde in min 2 prin Chiper Teodor. Cucu Ionut a reusit sa egaleze pentru oaspeti, insa in cateva minute Talpan Lucian a facut ca scorul scorul sa fie 3-1 pentru gazde. In cea de-a doua repriza oaspetii au reusit sa intoarca rezultatul cu cateva minute de final, conducand cu scorul de 6-5, insa portarul celor de la Steaua Deltei a reusit sa-i ingroape comitand cea de-a opta greselea, lovitura de la 9 m transformata de omul meciului Talpan Lucian. Scor final Vulturii – Steaua Deltei 6-6.

 


            Echipa etapei este urmatoarea :

 

                                                            NICOLAU LIVIU

 

            HRISTODOROF COSMIN                                     ALEXE MADALIN

 

                                                           GAINA ANDREI

            ALI NURIDIN                                                          CIUPERCA ALEXANDRU

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

291

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP