Tulcea - Liga DeHondol - 2012 - 2013 - Etapa 17

            Aceasta etapa a debutat de la orele 11:00 si le-a avut ca protagoniste pe Marix si Vulturii. Prima repriza a fost cea cu cele mai multe goluri, 9 la numar, pe care le-au marcat gazdele, 4 dintre acestea fiind marcate de catre Nane Iancu. In cea de-a doua repriza oaspetii au jucat de la egal la egal cu gazdele, insa cei care au inscris au fost tot cei de la Marix, dar Vulturii au marcat in ultimile minute de joc golul de onoare prin Talpan Lucian. Scor final Marix 12  Vulturii 1.

 

            Cel de-al doilea meci al zilei a fost Andema – National Somova. Scorul a fost deschis de catre gazde prin Anton Dan in minut 12, insa peste 10 minute de joc oaspetii au egalat prin Echimov Adrian, el stabilind si scorul pauzei 1-1. Cea de-a doua repriza a fost una total diferita de prima, gazdele dominand autoritar si marcand inca 5 goluri. Omul meciul a fost desemnat Anton Dan care a reusit sa inscrie 4 goluri astazi in poarta lui Vranceanu Adrian.

 

            De la orele 13:00 s-a disputat partida dintre Tiki-Taka si Viitorul, unde oaspetii au castigat categoric cele trei puncte puse in joc cu scorul de 12-1, dupa o prima repriza in care au condus cu scorul de 5-0. Dintre marcatorii partidei se face remarcat Poveste Dan cu patru reusite pentru Viiorul.

 

            Derby-ul etapei a fost programat la orele 14:00 si anume REAL TULCEA – COMIS. A fost un meci destul de echilibrat, insa la finalul partidei castig de cauza au avut gazdele, care au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 5-1, 2-1 la pauza. Primii care au inscris au fost gazdele prin Caputa de doua ori, iar in ultimul minut de joc al primei reprize oaspetii au redus din handicap prin Cocona Stere. In cea de-a doua repriza cei de la Real au marcat inca de trei ori prin Alexe Madalin, Turtoi Marian si Moca Ion.

 

            De la orele 15:00 a fost programata partida dintre Galaxy si Vanatorii de Scantei, una dintre cele mai spectaculoase din aceasta zi. Scorul a fost deschis rapid de catre gazde prin Tudose Marian, insa oaspetii au reusit sa intoarca rezultatul gratie golurilor lui Parmac, Voicu si Nicolau Liviu, care a reusit cea mai spectaculoasa faza din acest inceput de campionat. In cea de-a doua repriza Galaxy au fortat egalarea, insa ei au reusit sa inscrie doar un gol prin Andrei Cristian dupa o succesiune de pase. Scor final Galaxy 2 Vanatorii de Scantei 3.

 

            Ultimul meci al acestei etape a fost All Stars – A.S. DeltaROM. Prima repriza a fost una extreme de echilibrata, insa cei care au intrat la pauza in avantaj au fost oaspetii gratie reusitelor lui Oprina si Iacoblev si paradelor reusite ale lui Grama. In cea de-a doua repriza gazdele au redus din handicap prin Litrin, insa pana la finele partidei cei care au contat pe tabela de marcaj au fost tot DeltaRom cu inca 3 goluri.

 

 

            Echipa etapei este urmatoarea :

 

                                               NICOLAU LIVIU

 

nbsp;           TUDOSE MARIAN                                     IACOBLEV BOGDAN

                                                ANTON DAN

            CAPUTA LUCIAN                                     POVESTE DAN

 

 

 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

50

Echipe active

293

Jucatori activi

90

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP