Tulcea - Liga II - 2012 - 2013 - Etapa 20

            Etapa cu numarul 20 din Liga II a inceput cu meciul Sportul – Gemina, fiind unul dintre cele mai spectaculoase ale etapei. In prima repriza s-au marcat numai putin de 5 goluri, oaspetii intrand la pauza cu avantaj minim de 3-2. In cea de-a doua repriza gazdele au fortat egalarea, pe care au si reusit-o, insa au scapat victoria printre degete, omul meciului Armasaru Ionut “reusind performanta” de a da peste poarta de pe linia portii. Scor final Sportul – Gemina 3-3.

 

            De la orele 13:00 a fost programata partida Monumentul – Young Boys. Cei care au deschis scorul pe tabela au fost oaspetii prin Dima si prin autogolul lui Tulceanu George, insa pana la pauza gazdele au egalat prin omul meciului Hudacov Natan care a reusit in minutul 20 si 22. In cea de-a doua repriza gazdele au marcat in minutul 29, insa dupa doar un minut cei de la Young Boys au revenit la 3. Cei care au castigat cele trei puncte puse in joc au fost Monumentul ei marcand in ultimile 10 minute ale meciului, un mare aport in aceasta victorie avandu-l Hudacov care a reusit sa inscrie toate cele patru goluri ale gazdelor. Scor final Monumentul 4 Young Boys 3.

 

            Urmatorul meci al zilei a fost Tulcea Force – Vointa, unde castig de cauza l-au avut gazdele care au bifat inca o victorie cu scorul de 6-3, dupa o prima repriza pe care au castigat-o cu scorul de 2-1. Dintre marcatori se fac remarcati Pindic Cristian cu patru goluri pentru Tulcea Force si Catana Alexandru cu doua goluri pentru Vointa.

 

            Cel de-al patrulea meci al zilei a fost Vest Juniors – Real Tulcea B, unde oaspetii au castigat cu un categoric 10-2 in fata favoritilor spectatorilor, dupa ce scorul primei reprize a fost 8-1. Dintre marcatori se fac remarcati Turtoi Marian cu 5 goluri pentru Real si Maxim Liviu cu un gol pentru Vest Juniors.

 

            De la orele 16:00 a fost programata partida dintre Cesena si Steaua Deltei B, unul dintre cel mai frumos joc al zilei cu numeroase faze spectaculoase si rasturnari de situatie. Scorul acestei partide a fost deschis de catre gazde prin Licencu, majorat de catre Nadrag, iar in ultima faza a primei reprize Bizdu a reusit sa-si introduca singur mingea in poarta, stabilind si scorul pauzei 3-0 pentru Cesena. In cea de-a doua repriza oaspetii au mizat pe cartea atacului, ei reusind sa intoarca rezultatul meciului si castigand cele trei puncte puse in joc cu scorul de 6-4, un mare aport avandu-l Cucu Ionut gratie celor trei reusite de astazi.

 

            Ultimul meci al zilei a fost Armada – WIN. Cei care au deschis scorul au fost oaspetii prin Mirica Florin, acesta stabilind si scorul primei reprize 1-0. In cea de-a doua repriza gazdele au reusit sa intoarca rezultatul reusind sa inscrie un numar total de 7 goluri, 2 dintre acestea fiind reusite de catre Corleanca George. Scor final Armada – Win 7-1.

 

 

 

 

            Echipa etapei este urmatoarea  :

 

                                          OPRINA MIHAI

 

            CORLEANCA GEORGE                                       ARMASARU IONUT  

 

                                                            CUCU IONUT

 

            HUDACOV NATAN                                                           PINDIC CRISTIAN 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

296

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP