Tulcea - Liga II - 2012 - 2013 - Etapa 21

            Primul meci al acestei etape a fost Tulcea Force – Sportul, unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de astazi cu multe faze spectaculoase, executii incredibile, goluri formidabile, dar si cu mari ratari de gol. Scorul primei reprize a fost de 2-1 pentru oaspeti. In partea secunda cei de la Tulcea Force au reusit sa intoarca rezultatul la 3 -2, insa cei care au castigat cele trei puncte puse in joc au fost oaspetii care s-au impus astazi cu scorul de 6-3. Dintre marcatori se fac remarcati Guriuc Vasile (Sportul) si Buicliu Mihai (Tulcea Force) cu cate doua goluri pentru echipe lor.

 

            Al doilea meci al zilei a fost Young Boys – Gemina, unde gazdele, spre surprinderea tuturor au castigat aceasta partida cu scorul de 4-2, dupa o prima repriza pe care au castigat-o cu scorul de 3-1. Scorul a fost deschis de catre Tudor Adrian in minutul 7, in minutul 20 oaspetii au reusit egalarea prin Fiscenco George, insa gazdele au reusit in ultimele doua minute ale primei reprize au reusit sa inscrie de doua ori prin Tudor Nicolae. Cele doua goluri inscrise in repriza secunda au fost marcate de catre Ciortan Madalin (3-2) si de catre Plugaru Bogdan (4-2).

 

            De la orele 14:00 a fost programata partida dintre Cesena – Armada, unul dintre cele mai specataculoase ale acestei etape, gratie rasturnarii spectaculoase de scor, de la 3-0 pentru Armada, cei de la Cesena au reusit sa intoarca rezultatul si sa castige cu scorul de 5-3 (2-3 la pauza). Dintre marcatori se fac remarcati Megit Nicu cu 3 goluri pentru Cesena si Gavrilov Iulian cu un gol pentru Armada.

 

            Urmatoarea partida a zilei a fost Steaua Deltei B – Real Tulcea B. Scorul a fost deschis de catre cei de la Real care au preluat conducerea la 2-0, insa cu cateva minute inainte de finalul primei reprize, gazdele au redus din handicap, astfel scorul pauzei fiind de 2-1 pentru oaspeti. In partea secunda Steaua Deltei B au reusit sa intoarca rezultatul la 3-2, ei impunandu-se la finalul partidei cu scorul de 6-3. Jucatorul Bizdu Mihai (Steaua Deltei B) a fost doar avertizat pentru meciul de astazi, fiind un jucator nou in aceasta competitie.

 

            De la orele 16:00 s-a disputat partida dintre Monumentul – Vest Juniors, unde liderul clasamentului s-a impus cu scorul de 9-0, unul care nu arata realitatea din teren, dupa spusele unor spectatori din tribuna, jocul oaspetilor fiind unul destul de bun, dar datorita lipsei de concentratie si lipsei de experienta nu au reusit sa fructifice numeroasele ocazii de gol pe care le-au avut. Dintre marcatori se fac remarcati Tulceanu George cu 4 goluri in acest meci.

 

            Ultimul meci al etapei a fost Vointa – Win, unde gazdele au castigat la un scor de tenis 6-3, dupa o prima repriza pe care au castigat-o cu scorul de 3-2, un mare aport in obtinerea celor trei puncte puse in joc de astazi avandu-l Buzuc Eduard, gratie celor patru goluri reusite astazi. Doua dintre cele 3 goluri inscrise astazi de catre cei de la WIN au fost marcate de catre vedeta echipei, Mirica Florin.

 

 


 

            Echipa etapei este urmatoarea  :

 

                                        OPRINA MIHAI

 

            TULCEANU GEORGE                                          GROSU GEORGE  

 

                                                     TUDOR NICOLAE

 

            MEGIT NICOLAE                                                  BUZUC EDUARD

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

50

Echipe active

293

Jucatori activi

90

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP