TULCEA - Minifotbal de CINCI STELE

            La finalul saptamanii trecute s-a reluat programul competitional al Campionatului de Minifotbal Tulcea cu faza II a grupelor Cupei Romaniei, care a debutat cu meciul dintre Monumentul si Steaua Deltei. Cei care au deshis scorul au fost gazdele prin Alexe Vasile, el stabilitand si scorul pauzei 1-0. In cea de-a doua repriza , acelasi Alexe, considerat omul meciului, a reusit inca doua goluri, majorand diferenta gazdelor la un neverosimil 3-0. Oaspetii au fortat egalarea, pe care au reusit-o, gratie golurilor lui Cucu si Chiriazic, ducand aceasta partida la loviturile de departajare, unde castig de cauza au avut-o cei de la Steaua Deltei, avandu-l in zile mare pe portarul lor Trifanov Adrian.

            Derby-ul zilei a fost Real – Frontiera, unde gazdele au castigat fara prea mari probleme cu scorul de 6-2 (3-1) in fata unei echipe cu numerosi accidentati si suspendati. Marcatorii din aceasta partida au fost Alexe Madalin, Turtoi Marian si Ivanov George fiecare cu cate doua goluri pentru gazde, iar pentru Frontiera au marcat Vasile Marian si Nitor Florin.

            Urmatoarea partida a fost Steaua Deltei 2 – A.S. DeltaRom, unde oaspetii au castigat categoric cu scorul de 11-2. Dintre marcatori se fac remarcati Jipa Ionut cu patru reusite, iar golurile oaspetilor au fost marcate de catre Ivanov Liviu.

            De la orele 16:00 cei de la All Stars s-au intalnit cu formatia din esalonul secund Tulcea Force. A fost un meci foarte interesant cu multe faze spectaculoase, cei care au avut castig de cauza fiind oaspetii care au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 5-2. Un mare aport in aceasta victorie de astazi l-a avut Pindic Cristian care a reusit toate cele 5 goluri pentru Tulcea Force.

            Ultimul meci al zilei a fost Real Tulcea B – Metalurg. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Ciobotaru Aurelian, iar cateva minute mai tarziu Ciuperca Alex a facut ca scorul sa fie 2-0 pentru Metalurg, dar pana la pauza gazdele au redus din handicap gratie golului lui Roman Alexandru. In cea de-a doua repriza ambele echipe au practicat un joc mai prudent, marcandu-se doar doua goluri in cea de-a doua parte a reprizei secunde, cate unul pentru fiecare echipa. Scor final Real Tulcea B 3 – Metalurg 4.

            Meciul dintre Marix si Andema din Grupa B a fost amanat pentru saptamana viitoare.

 


            Etapa cu numarul 15 este una dintre cele mai echilibrate, in care capul de afis le au meciurile Marix – Real Tulcea si Frontiera – Dunarea.

            Dupa aceasta etapa incepe perioada de transferuri. Tabelele cu noul lot de jucatori se pot trimite pe adresa de e-mail : MinifotbalTulcea@Yahoo.com , termenul limita fiind 15.03.2013, orele 23:59.

 

 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

50

Echipe active

293

Jucatori activi

90

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP