ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

ACS Dream Team încheie turul sezonului regulat pe primul loc în Liga 1 Dolce Vita, un avans de 5 puncte față de urmăritoare. Multipla campioană a Gorjului, locul 4 la Campionatul Național de la Alba Iulia din 2018, a terminat prima parte a campionatului cu 8 victorii și un singur eșec.
 
În etapa 9, ultima din turul sezonului regulat, Dream Team s-a impus fără emoții în fața celor de la Wektra Bălești, scor 8-1. Hat-trick-ul lui Horia Șitoianu îl plasează pe jucătorul celor de la Dream Team pe locul 2 în topul celor mai buni marcatori, fiind depășit doar de tânărul jucător al echipei campioane, ACS Exclusive, Robert Bubuioc.
 
Exclusive a trecut în etapa cu numărul 9 de Primăria Bîlteni, scor 5-2, patru goluri fiind marca lui Bubuioc. Cu aceste 3 puncte, campioana încheie turul pe locul secund, la 5 puncte de Dream Team. Podiumul este închis de o altă echipă cu 19 puncte, Rinacar Tg-Jiu, învingătoare sâmbătă contra celor de la CS Voicu Dragon, în cel mai tare meci al rundei.
 
Rinacar Tg-Jiu – CS Voicu Dragon 3-2
Goluri: Cătălin Șomănescu (min. 4), Daniel Toropu (min. 5) și Cristian Ciobanu (min. 19) /  Lucian Marina (min. 8) și Alexandru Ștefan (min. 23)
Rinacar: Răzvan Becheru (portar) – Antonio Cotojman, Ovidiu Șomănescu, Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu, Cristian Ciobanu și Daniel Toropu
Staff: Sorin Vîlceanu și Răzvan Becheru
CS Voicu Dragon: Florin Negrea și George Urse (portari) – Daniel Coiculescu, Lucian Marina, Iulian Amzoiu, Cătălin Beuran, Ionuț Răuți, Viorel Petrescu, Ion Berescu, Andy Mudăvoiu și Alexandru Ștefan
Staff: Viorel Petrescu
 
Returul începe imediat, sâmbătă, 12 februarie, până atunci fiind deschisă perioada de transferuri în cel mai tare campionat de minifotbal din Gorj. Primele patru clasate din sezonul regulat se califică la Turneul Final al campionatului care va decide echipa campioană și echipele calificate la competițiile naționale din vară, organizate de FMR.
 
Și în Liga 2 Amatori s-a încheiat turul de campionat, Digi Team Tg-Jiu fiind lider, cu 24 de puncte, dintr-un maxim posibil de 27. Green Team poate reveni însă pe primul loc, la golaveraj, dacă învinge în restanța de miercuri, pe Primăria Albeni. Locul 3 în clasament este ocupat de surpriza plăcută a sezonului, Primăria Godinești.

 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

Digi Team, campioană în Liga 2 Amatori!

Digi câștigă titlul la egalitate de puncte cu Green, dar cu rezultate directe mai bune, 0-3 și 7-1. Digi va merge la Cupa României de la Sibiu.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj, din nou campioană la Dolce Vita!

Dream Team își recâștigă titlul de campioană pierdut anul trecut, încheind acum sezonul la un punct în fața celor de la Padeș ISU.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Lupta la titlu, atât în Liga 1 cât și în Liga 2, se decide sâmbătă, respectiv duminică, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

27-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Godinești animă finalul de sezon în Liga 2 Amatori

Godinești învinge liderul Green Team, scor 2-1 și dă speranțe urmăritoarelor în a prinde echipa care a condus campionatul pe tot parcursul sezonului.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider în Liga 1 Dolce Vita, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Asta după ce Primăria Padeș & ISU Gorj a învins clar ACS Dream Team Gorj, scor 4-0.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Green Team pleacă de pe locul 1 în Turneul Final din Liga 2

Liderul are 3 puncte avans de principala rivală, Digi Team și 5 puncte avans de Godinești. Se va juca tur-retur, până pe data de 29 mai.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider la finele sezonului regulat

Multipla campioană a Gorjului pleacă de pe primul loc în Turneul Final al campionatului, dar nu va avea o misiune ușoară, având rivali foarte puternici la titlul de campioană.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

Dream Team are 24 de puncte dintr-un maxim de 27 și pare, în acest moment, favorită la titlul de campioană. Până la finalul sezonului, mai sunt însă 15 etape.

08-02-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team și FC Mărășești, învingătoare în Cupa Porcului 2021

Duminică, 19 decembrie, s-au încheiat jocurile din tradiționala competiție a iernii din Complexul Dolce Vita, Cupa Porcului. ACS Dream Team a câștigat competiția principală, iar FC Mărășești pe cea a „Amatorilor”.

21-12-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Remiză în derby-ul din Liga 2, dintre Viitorul și SEBN

Cele două echipe acumulează câte 10 puncte în clasament și conduc topul după primele 4 etape. Liga 2 se întrerupe în luna decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre are maxim de puncte, 12 și este urmată în clasament de eternele rivale la titlu, ACS Dream Team și Peppy Dolce Vita. Campionatul se întrerupe în decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Dream Team trece în finala disputată duminică, 24 octombrie, în Complexul Dolce Vita, de Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz merg la CS Voicu Dragon, 2-1 cu Digi Team.

25-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

ACS Dream Team Gorj, CS Voicu Dragon, Primăria Padeș și Digi Team Tg-Jiu sunt echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv, Cupa Dolce Vita, ediția 11.

20-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Victorii pentru favorite în etapa 2 din grupe a Cupei Dolce Vita

Evenimentul Sportiv Cupa Dolce Vita este în plină desfășurare la Târgu Jiu. Au avut loc deja meciurile din primele două etape ale fazei grupelor, favoritele confirmându-și statutul.

12-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


SEBN Tg-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”!

SEBN a trecut în finală de Primăria Albeni, scor 1-0, în timp ce locul 3 a revenit celor de la Digi Team Tg-Jiu.

29-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Fazele finale ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 septembrie, urmate a doua zi, de finalele competiției. Urmează la start Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori, sezonul 2021-2022.

24-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

108

Echipe active

469

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP