Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Sâmbătă și duminică, în Complexul Dolce Vita, se decid campioanele la minifotbal în Liga 1 și Liga 2. Sâmbătă, ACS Dream Team are nevoie de victorie cu ACS Exclusive pentru a deveni campioană, în timp ce, duminică, Digi Team trebuie să învingă Godinești, pentru același obiectiv.
 
Ediția cu numpărul 16 din Liga 1 Dolce Vita a ajuns la final. Timp de 24 de etape, cele 10 echipe participante s-au luptat să obțină puncte pentru a termina cât mai sus în clasament. Cel mai bine au mers 
ACS Dream Team Gorj, multipla campioană a județului din perioada 2016-2020 și Primăria Padeș&ISU Gorj, „argintul” ediției din 2018.
 
În prima parte a sezonului, Dream Team a părut favorită la câștigarea titlului dar o campanie inteligentă de achiziții, cuplată cu un joc extrem de arțăgos și determinat, i-a dus pe cei de la Padeș ISU, în cele din urmă, pe primul loc, după victoria cu Dream Team din turul Turneului Final, scor 4-0. Dream Team și-a luat însă revanșa în meciul retur de săptămâna trecută, scor 3-1, astfel că acum are soarta titlului în propriile mâini în ultima rundă.
 
Ultimă rundă însă care nu se anunță deloc una facilă, deoarece Dream Team joacă împotriva campioanei en-titre, din 2021, ACS Exclusive. Aceasta din urmă are nevoie de minim un punct pentru a prinde locul 3, în detrimentul celor de la Rinacar, surpriza plăcută a sezonului.
 
Program, Etapa 6, Turneu Final Liga 1 Dolce Vita
 
Sâmbătă, 28.05.2022
Ora 17:00 Rinacar Tg-Jiu vs. Primăria Padeș & ISU Gorj
Ora 18:00 ACS Dream Team Gorj vs. ACS Exclusive Tg-Jiu
Ora 19:00 Festivitatea de Premiere
Ora 19:30 Banchetul de final de sezon
 
Campioana sezonului curent se va califica direct la Campionatul Național de la Râmnicu-Vâlcea, din perioada 15-17 iulie. Va fi primul Campionat Național organizat de noua structură de conducere a minifotbalului, Federația Română de Minifotbal, for suprem sub tutela Ministerului Sportiv.
 
Vicecampioana va participa, în perioada 1-3 iulie, la Iași, la turneul de calificare la Campionatul Național, denumit Supercupa României.
 
În funcție de clasări și de licențele primite de ACS Minifotbal Gorj, echipele din județ mai pot participa la una dintre următoarele competiții: Campionatul Național de Old Boys, jucători +40 ani (Râșnov, 10-12 iunie), Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor (Deva, 24-26 iunie) și Cupa României (Sibiu, 8-10 iulie).
 
Lupta pentru titlul de campioană se reia duminică, de această dată în Liga 2 Amatori. Digi Team Tg-Jiu este favorită la câștigarea titlului, deși 90% din sezon a fost condus de Green Team. Eșecul celor de la Green contra rivalilor, din etapa trecută, scor 1-7, pare hotărâtor în acest moment crucial al sezonului.
 
Pentru a ieși campioană, Digi are nevoie de victorie în ultimul meci, cu Primăria Godinești, ocupanta locului 3, loc 3 pe care-l va ocupa și la final, indiferent de rezultatele ultimei runde. Pentru a mai spera la titlu, Green trebuie să treacă de Viitorul și să aștepte un pas greșit al celor de la Digi.

Program, Etapa 6, Turneu Final Liga 2 Amatori
 
Duminică, 29.05.2022
Ora 16:00 Viitorul FC vs. Green Team
Ora 17:00 Primăria Godinești vs. Digi Team Tg-Jiu
Ora 18:00 Festivitatea de Premiere
Ora 18:30 Banchetul de final de sezon
 
Campioana din Liga 2 va primi dreptul de participare la Cupa României, Sibiu, 8-10 iulie.

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

Digi Team, campioană în Liga 2 Amatori!

Digi câștigă titlul la egalitate de puncte cu Green, dar cu rezultate directe mai bune, 0-3 și 7-1. Digi va merge la Cupa României de la Sibiu.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj, din nou campioană la Dolce Vita!

Dream Team își recâștigă titlul de campioană pierdut anul trecut, încheind acum sezonul la un punct în fața celor de la Padeș ISU.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Lupta la titlu, atât în Liga 1 cât și în Liga 2, se decide sâmbătă, respectiv duminică, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

27-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Godinești animă finalul de sezon în Liga 2 Amatori

Godinești învinge liderul Green Team, scor 2-1 și dă speranțe urmăritoarelor în a prinde echipa care a condus campionatul pe tot parcursul sezonului.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider în Liga 1 Dolce Vita, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Asta după ce Primăria Padeș & ISU Gorj a învins clar ACS Dream Team Gorj, scor 4-0.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Green Team pleacă de pe locul 1 în Turneul Final din Liga 2

Liderul are 3 puncte avans de principala rivală, Digi Team și 5 puncte avans de Godinești. Se va juca tur-retur, până pe data de 29 mai.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider la finele sezonului regulat

Multipla campioană a Gorjului pleacă de pe primul loc în Turneul Final al campionatului, dar nu va avea o misiune ușoară, având rivali foarte puternici la titlul de campioană.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

Dream Team are 24 de puncte dintr-un maxim de 27 și pare, în acest moment, favorită la titlul de campioană. Până la finalul sezonului, mai sunt însă 15 etape.

08-02-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team și FC Mărășești, învingătoare în Cupa Porcului 2021

Duminică, 19 decembrie, s-au încheiat jocurile din tradiționala competiție a iernii din Complexul Dolce Vita, Cupa Porcului. ACS Dream Team a câștigat competiția principală, iar FC Mărășești pe cea a „Amatorilor”.

21-12-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Remiză în derby-ul din Liga 2, dintre Viitorul și SEBN

Cele două echipe acumulează câte 10 puncte în clasament și conduc topul după primele 4 etape. Liga 2 se întrerupe în luna decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre are maxim de puncte, 12 și este urmată în clasament de eternele rivale la titlu, ACS Dream Team și Peppy Dolce Vita. Campionatul se întrerupe în decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Dream Team trece în finala disputată duminică, 24 octombrie, în Complexul Dolce Vita, de Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz merg la CS Voicu Dragon, 2-1 cu Digi Team.

25-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

ACS Dream Team Gorj, CS Voicu Dragon, Primăria Padeș și Digi Team Tg-Jiu sunt echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv, Cupa Dolce Vita, ediția 11.

20-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Victorii pentru favorite în etapa 2 din grupe a Cupei Dolce Vita

Evenimentul Sportiv Cupa Dolce Vita este în plină desfășurare la Târgu Jiu. Au avut loc deja meciurile din primele două etape ale fazei grupelor, favoritele confirmându-și statutul.

12-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


SEBN Tg-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”!

SEBN a trecut în finală de Primăria Albeni, scor 1-0, în timp ce locul 3 a revenit celor de la Digi Team Tg-Jiu.

29-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Fazele finale ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 septembrie, urmate a doua zi, de finalele competiției. Urmează la start Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori, sezonul 2021-2022.

24-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

108

Echipe active

469

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP