Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider la minifotbal în Liga 1 Dolce Vita. Primăria Padeș & ISU Gorj învinge ACS Dream Team Gorj în derby-ul campionatului și urcă pe primul loc, cu două puncte avans de rivală. Victoria de sâmbătă, 30 aprilie, a venit în urma unui meci perfect, încununat cu 4 goluri marcate și niciunul primit.
 
Sâmbătă, în etapa 2 din Turneul Final, s-a jucat derby-ul campionatului în Liga 1 Dolce Vita. ACS Dream Team Gorj, lider de multe etape, avea un punct avans de rivala care venea însă puternic din urmă, Padeș ISU. În sezonul regular, victoriile au fost împărțite, 7-3 pentru Dream Team în tur, respectiv 1-0 pentru Padeș ISU, în retur.
Revenind la meciul de sâmbătă, Padeș ISU a pornit mai bine și a deschis scorul în minutul 4 prin Sorea. Dream Team, campioana sezoanelor 2016-2020, a căutat egalarea, având toate „armele” la dispoziție: Al-Ioani, Habet sau Frățilescu. 
 
Constantinescu a făcut însă un meci excelent în poarta celor de la Padeș ISU așa că Dream Team nu a găsit drumul spre gol. Mai mult, la prima fază din repriza a doua, Marius Negrea a profitat de o eroare în defensiva adversă și a dublat avantajul echipei sale. Dream Team a riscat totul pe final, jucând cu portar „înaintaș”, iar asta a dus, în ultimul minut, la două goluri de la distanță marcate tot de Padeș ISU, unul prin Gîlcescu și unul prin Mainerici.
 
ACS Dream Team Gorj – Primăria Padeș & ISU Gorj 0-4 (pauză: 0-1)
Goluri: - / Daniel Sorea (min. 4), Marius Negrea (min. 21), Ionuț Gîlcescu (min. 40) și Alexandru Mainerici (min. 40)
Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Nicolae (portari) – Ștefan Doldur, Horia Șitoianu, Cristian Barbu, Marian Habet, Eduard Frățilescu, Mihai Șchiopu, Alin Cornescu, Cristian Negrea, Ion Al-Ioani și Radu Dăianu.
Staff: Mihai Popescu și Bogdan Chiriac
Padeș ISU: Florin Constantinescu și Codruț Barbonie (portari) – Cristian Nanu, Dragoș Iordache, Marius Negrea, Alexandru Mainerici, Luis Scurtu, Daniel Sorea, Ionuț Gîlcescu și George Bozianu.
Staff: Ionuț Bivolariu
Arbitri: Daniel Popescu și Alin Trocan
 
13 – victorii consecutive are Padeș ISU în Liga 1, ultimul egal fiind pe 22 ianuarie, 4-4 cu ACS Exlcusive
 
În celălalt joc al rundei cu numărul 2, Rinacar Tg-Jiu a bifat prima victorie din Turneul Final, 2-0 cu ACS Exclusive Tg-Jiu. Ambele goluri au venit în ultimele 8 minute din meci, goluri care o urcă pe Rinacar pe locul 3, la 6 puncte în spatele liderului Padeș ISU.
 
În Turneul „Fair Play”, acolo unde participă locurile 5-9 din sezonul regular, situația câștigătoarei este aproape clară după etapa de sâmbătă. În cel mai important meci al Turneului, Peppy Dolce Vita a revenit de la 0-1 și a învins cu 4-1 pe CS Voicu Dragon. Dolce Vita are acum 5 puncte avans față de Dragon, cu două meciuri înainte de final.

 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

Digi Team, campioană în Liga 2 Amatori!

Digi câștigă titlul la egalitate de puncte cu Green, dar cu rezultate directe mai bune, 0-3 și 7-1. Digi va merge la Cupa României de la Sibiu.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj, din nou campioană la Dolce Vita!

Dream Team își recâștigă titlul de campioană pierdut anul trecut, încheind acum sezonul la un punct în fața celor de la Padeș ISU.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Lupta la titlu, atât în Liga 1 cât și în Liga 2, se decide sâmbătă, respectiv duminică, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

27-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Godinești animă finalul de sezon în Liga 2 Amatori

Godinești învinge liderul Green Team, scor 2-1 și dă speranțe urmăritoarelor în a prinde echipa care a condus campionatul pe tot parcursul sezonului.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider în Liga 1 Dolce Vita, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Asta după ce Primăria Padeș & ISU Gorj a învins clar ACS Dream Team Gorj, scor 4-0.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Green Team pleacă de pe locul 1 în Turneul Final din Liga 2

Liderul are 3 puncte avans de principala rivală, Digi Team și 5 puncte avans de Godinești. Se va juca tur-retur, până pe data de 29 mai.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider la finele sezonului regulat

Multipla campioană a Gorjului pleacă de pe primul loc în Turneul Final al campionatului, dar nu va avea o misiune ușoară, având rivali foarte puternici la titlul de campioană.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

Dream Team are 24 de puncte dintr-un maxim de 27 și pare, în acest moment, favorită la titlul de campioană. Până la finalul sezonului, mai sunt însă 15 etape.

08-02-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team și FC Mărășești, învingătoare în Cupa Porcului 2021

Duminică, 19 decembrie, s-au încheiat jocurile din tradiționala competiție a iernii din Complexul Dolce Vita, Cupa Porcului. ACS Dream Team a câștigat competiția principală, iar FC Mărășești pe cea a „Amatorilor”.

21-12-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Remiză în derby-ul din Liga 2, dintre Viitorul și SEBN

Cele două echipe acumulează câte 10 puncte în clasament și conduc topul după primele 4 etape. Liga 2 se întrerupe în luna decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre are maxim de puncte, 12 și este urmată în clasament de eternele rivale la titlu, ACS Dream Team și Peppy Dolce Vita. Campionatul se întrerupe în decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Dream Team trece în finala disputată duminică, 24 octombrie, în Complexul Dolce Vita, de Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz merg la CS Voicu Dragon, 2-1 cu Digi Team.

25-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

ACS Dream Team Gorj, CS Voicu Dragon, Primăria Padeș și Digi Team Tg-Jiu sunt echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv, Cupa Dolce Vita, ediția 11.

20-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Victorii pentru favorite în etapa 2 din grupe a Cupei Dolce Vita

Evenimentul Sportiv Cupa Dolce Vita este în plină desfășurare la Târgu Jiu. Au avut loc deja meciurile din primele două etape ale fazei grupelor, favoritele confirmându-și statutul.

12-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


SEBN Tg-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”!

SEBN a trecut în finală de Primăria Albeni, scor 1-0, în timp ce locul 3 a revenit celor de la Digi Team Tg-Jiu.

29-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Fazele finale ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 septembrie, urmate a doua zi, de finalele competiției. Urmează la start Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori, sezonul 2021-2022.

24-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

108

Echipe active

469

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP