ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre, ACS Exclusive Târgu Jiu, conduce și în noul sezon de Liga 1 Dolce Vita, la finele primelor 4 etape. Echipa lui Bogdan Horhoianu are maxim de puncte, fiind urmată la 3 lungimi de ACS Dream Team Gorj și Peppy Dolce Vita Tg-Jiu. Campionatul se va relua în data de 8 ianuarie 2022, în luna decembrie urmând să fie organizată tradiționala Cupă a Porcului, ajunsă la ediția cu numărul 12.

ACS Exclusive își continuă anul excelent din cea mai puternică ligă de minifotbal din județul Gorj. Deși a promovat în Liga 1 la începutul anului, băieții lui Bogdan Horhoianu au câștigat titlul de campioni în luna iunie, au participat la Supercupa României de la Oradea, iar acum, după primele 4 runde din noul sezon, ocupă fotoliul de lider.
 
Maxim de puncte a reușit ACS Exclusive, învingătoare în duelurile cu Primăria Rovinari, CS Voicu Dragon, Wektra Bălești și Farmacia Victoria.
 
Sâmbătă, 27 noiembrie, a avut loc și un derby important în Liga 1. Peppy Dolce Vita a întâlnit ACS Dream Team, iar meciul a fost unul foarte disputat. Dolce Vita a condus cu 2-0, avea un gol avans în minutul 29, dar a fost învinsă în final, grație unor ultimele 10 minute excelente din partea celor de la Dream Team.
 
Peppy Dolce Vita – ACS Dream Team Gorj 3-6
Goluri: Robert Roibu (min. 10), Daniel Miroiu (min. 14) și Dragoș Săulescu (min. 35) / Ion Al-Ioani (min. 19 și 37), Ion Cănăvoiu (min. 29), Horia Șitoianu (min. 32), Bogdan Chiriac (min. 33) și Ștefan Doldur (min. 38)
Peppy DV: Ionuț Turturea și Gabriel Vrînceanu (portari) – Cosmin Băltărețu, Daniel Miroiu, Dragoș Săulescu, Robert Roibu, Darius Bordea, Paul Druc, Constantin Lupu.
Antrenor: Florin Popete
Dream Team: Dragoș Nicolae și Dorin Hîrsu (portari) – Ștefan Doldur, Horia Șitoianu, Cristian Barbu, Ion Al-Ioani, Bogdan Chiriac, Eduard Frățilescu, Ion Cănăvoiu.
Delegat: Mihai Popescu
 
Golgheter în Liga 1 după primele 4 etape este jucătorul liderului, ACS Exclusive, Robert Bubuioc, autor a 9 goluri. Horia Șitoianu (Dream Team) ocupă locul 2, cu 6 goluri.
 
Liga 1 Dolce Vita se va întrerupe acum până în data de 8 ianuarie 2022. În luna decembrie, în primele 3 weekend-uri, va avea loc tradiționala Cupă a Porcului. Ajunsă la ediția cu numărul 12, competiția adună la start cele mai bune echipe de minifotbal și cei mai buni jucători, majoritatea fiind în vacanța de sărbători în această perioadă.
 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

Digi Team, campioană în Liga 2 Amatori!

Digi câștigă titlul la egalitate de puncte cu Green, dar cu rezultate directe mai bune, 0-3 și 7-1. Digi va merge la Cupa României de la Sibiu.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj, din nou campioană la Dolce Vita!

Dream Team își recâștigă titlul de campioană pierdut anul trecut, încheind acum sezonul la un punct în fața celor de la Padeș ISU.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Lupta la titlu, atât în Liga 1 cât și în Liga 2, se decide sâmbătă, respectiv duminică, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

27-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Godinești animă finalul de sezon în Liga 2 Amatori

Godinești învinge liderul Green Team, scor 2-1 și dă speranțe urmăritoarelor în a prinde echipa care a condus campionatul pe tot parcursul sezonului.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider în Liga 1 Dolce Vita, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Asta după ce Primăria Padeș & ISU Gorj a învins clar ACS Dream Team Gorj, scor 4-0.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Green Team pleacă de pe locul 1 în Turneul Final din Liga 2

Liderul are 3 puncte avans de principala rivală, Digi Team și 5 puncte avans de Godinești. Se va juca tur-retur, până pe data de 29 mai.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider la finele sezonului regulat

Multipla campioană a Gorjului pleacă de pe primul loc în Turneul Final al campionatului, dar nu va avea o misiune ușoară, având rivali foarte puternici la titlul de campioană.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

Dream Team are 24 de puncte dintr-un maxim de 27 și pare, în acest moment, favorită la titlul de campioană. Până la finalul sezonului, mai sunt însă 15 etape.

08-02-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team și FC Mărășești, învingătoare în Cupa Porcului 2021

Duminică, 19 decembrie, s-au încheiat jocurile din tradiționala competiție a iernii din Complexul Dolce Vita, Cupa Porcului. ACS Dream Team a câștigat competiția principală, iar FC Mărășești pe cea a „Amatorilor”.

21-12-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Remiză în derby-ul din Liga 2, dintre Viitorul și SEBN

Cele două echipe acumulează câte 10 puncte în clasament și conduc topul după primele 4 etape. Liga 2 se întrerupe în luna decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre are maxim de puncte, 12 și este urmată în clasament de eternele rivale la titlu, ACS Dream Team și Peppy Dolce Vita. Campionatul se întrerupe în decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Dream Team trece în finala disputată duminică, 24 octombrie, în Complexul Dolce Vita, de Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz merg la CS Voicu Dragon, 2-1 cu Digi Team.

25-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

ACS Dream Team Gorj, CS Voicu Dragon, Primăria Padeș și Digi Team Tg-Jiu sunt echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv, Cupa Dolce Vita, ediția 11.

20-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Victorii pentru favorite în etapa 2 din grupe a Cupei Dolce Vita

Evenimentul Sportiv Cupa Dolce Vita este în plină desfășurare la Târgu Jiu. Au avut loc deja meciurile din primele două etape ale fazei grupelor, favoritele confirmându-și statutul.

12-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


SEBN Tg-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”!

SEBN a trecut în finală de Primăria Albeni, scor 1-0, în timp ce locul 3 a revenit celor de la Digi Team Tg-Jiu.

29-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Fazele finale ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 septembrie, urmate a doua zi, de finalele competiției. Urmează la start Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori, sezonul 2021-2022.

24-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

108

Echipe active

469

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP