BARAJ: GALATIUL, INVINGATOARE CU 3-0

O noua zi, un nou meci foarte frumos. Vineri dupa-amiaza, la GALATI s-a disputat prima mansa a barajului dintre campioana judetului, ATLETICO ABCOZ, si cea mai buna echipa din campionatul judetului VRANCEA, TIMES PUB. 

Partida s-a incheiat cu scorul de 3-0 (0-0) in favoarea minifotbalistilor de la Dunare, prin golurile inscrise de CLAUDIU MUHA, CRISTIAN CRACIUN si PETRISOR TUDOSA.

 "A fost o partida frumoasa si remarc in primul rand organizarea ireprosabila", a spus domnul PAUL COSTAS, prim-vicepresedintele Federatieu Romane de Minifotbal, prezent in calitate de oficial la aceasta partida de baraj. "Nota zece pentru sportivitate, in contextul in care a fost un meci cu miza. Galatenii au fost mai pragmatici, si-au fructificat ocaziile, dar si Focsaniul ar fi putut inscrie, ceea ce face ca partida retur sa fie asteptata cu legitim interes".

De partea invingatorilor, antrenorul si mentorul echipei ATLETICO ABCOZ,  VALI VRANCEANU, ne-a declarat ca "datoirta mizei, partida a inceput mai greu, meciul incingandu-se treptat. Cred dca golul care a picat in primul minut al celei de-a doua reprize a decis partida, pentru ca de aici inainte noi am simtit ca putem marca din nou, in timp ce Focsaniul, chiar daca a avut ocazii bune, nu a reusit sa marcheze si ca urmare a prestatiei foarte bune a portarului nostru, MARIAN LUCA. Aceste meciuri de baraj in care cele doua echipe nu se cunosc pot crea surprize chiar si echipelor mai experimentate. Noi avem o lunga experienta, am castigat ani de-a randul campionate, insa chiar daca Focsaniul a debutat anul acesta in competitia minifotbalistica, eu consider ca acest meci a dovedit ca au valoare. Nu ne consideram deja calificati, avem un meci greu la Focsani, si sper sa ramanem la fel de concentrati, lucru esential cand este vorba despre partide in care ai castigat prima mansa cu scorul de 3-0."

"Un meci foarte frumos, tensionat dar desfasurat in limitele unei depline sportivitati", a declarat si organizatorul competitiei de minifotbal de la Galati, CLEMENT SIMOVIN. "Noi am cautat sa organizam aceasta partida astfel incat oaspetii de la Focsani sa se simta bine si sa mai treaca pe la noi. Ca si meci, la acest nivel este clar ca orice greseala poate sa te coste meciul, orice neatentie duce la gol si sincer vorbind, chiar daca exista o mare diferenta de experienta la nivel competitional intre cele doua echipe, eu ma asteptam la orice rezultat. De altfel, acest 3-0 deplin meritat de echipa ATLETICO nu arata, insa, cat de bine a jucat si TIMES PUB, echipa care ar fi putut marca de cel putin 2-3 ori. Galatiul a avut un portar in zi de gratie si cred ca are sanse mari sa treaca de baraj. Ce mai vreau sa adaug este ca acest sistem de baraj tur-retur este foarte benefic pentru cresterea popularitatii minifotbalului, pentru ca spectatorii au ocazia sa urmareasca, asa cum s-a intamplat astzai, o partida oficiala dintre echipe cu certa valoare si sa realizeze care este nivelul unei competitii de minifotbal desfasurat la nivel national".

Suparat dar nu catranit, organizatorul competitiei de la Focsani, CRISTI VASILE, a povestit ca "in prima repriza, TIMES PUB a reusit sa inchida bine jocul. Faptul ca am primit gol imediat dupa pauza, iar dupa alte patru minute s-a facut 2-0 a facut diferenta, in contextul in care ai nostri nici nu au, inca, experienta necesara ca sa revina in partida si sa creada in victorie indiferent ce ar fi. Noi am avut ocazii bune, printre care si o bara, portarul galatean s-a descurcat foarte bine, dar asa a fost sa fie. Arbitrajul a fost ireprosabil, am fost primit foarte bine de prietenii nostri din Galati, si acum asteptam revansa de luni, cand noi speram sa facem o partida buna. Barajul nu e inca jucat, este posibil sa ne calificam, cu conditia sa avem si un pic mai mult noroc".

 

Delegatia oficiala a Federatiei a plecat, in seraa de joi, la Tulcea, unde va avea loc prima mansa a barajului dintre echipa locala MARIX si campioana Constantei, REAL POARTA 6. Vom reveni cu amanunte.

 

Iata si loturile celor doua echipe care au jucat astazi la Galati:

 

ATLETICO ABCOZ GALATI

 

1. FLORIN BADARAU

2. VALENTIN BUBULICA

3. SANDU BUTESEACA

4. SORIN CIRES

5. OCTAVIAN CIRES

6. CRISTIAN CRACIUN

7. COSTEL CRAESCU 

8. NICOLAE DONICI 

9. MARIAN LUCA

10. DANIEL MOVILEANU

11. CLAUDIU MUHA

12. IULIAN ONOSE

13. IONEL PETREA

14. Liviu STAFIE

15. GEORGE STOIAN

16. COSTEL TIMOFTE

17. Petrisor TUDOSA

18. RADU VERDES

19. DANIEL VOICU

20. NICUSOR ZONTEA

 

TIMES PUB FOCSANI

1. BOGDAN ATANASIU

2. BOGDAN BOROS

3. ALIN CHETRIANU

4. DORIN DINCA

5. MIRCEA DOBRE

6. CIPRIAN DUMITRIU

7. NICOLAE ENACHE

8. LAURENTIU GANEA

9. RAZVAN GHEORGHIU

10. AURELIAN IONEL

11. MARIAN MIRON

12. DANIEL NEACSA

13. GEORGE SIRBU

14. GABRIEL STANCIU

15. LIVIU STANICA

16. IULIAN TUGURLAN

 

Noutati din Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati

Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati pe scurt

6

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

39

Echipe active

1168

Jucatori activi

96

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP