GALATI: LUPTA LA BAIONETA PENTRU TITLU

Anul acesta, campionatul de minifotbal din Galati prilejuieste o disputa in premiera pentru titlu. Daca in campionatele precedente, formatia ATLETICO domina autoritar competitia, de data acesta, nu mai putin de cinci echipe au sanse reale sa incheie returul pe prima pozitie. Este vorba despre formatiile BRONX (56 de puncte din 22 de meciuri), OTELUL (55 de puncte din 23 de partide), AJAX (54 de puncte din 22 de dispute), STIINTA (53 de puncte din 22 de intalniri) si ATLETICO (52 de puncte din 23 de dueluri). Practic, in orice etapa se poate schimba liderul, dat fiind ca nu exista duminica in care sa nu se dispute un derbi intre primele cinci clasate.

In etapa din weekendul care a trecut, ATLETICO a facut un pas mare catre revenirea pe o pozitie fruntasa, reusind sa invinga clar, cu scorul de 4-1, o alta candidata la titlu, formatia STIINTA. In tur, meciul dintre cele doua vechi rivale fusese transat in favoarea STIINTEI, cu scorul de 7-2.

Pe de alta parte, BRONX si OTELUL au incheiat victorioase partidele usoare pe care le-au avut cu echipe din jumatatea de jos a clasamentului, in vreme ce AJAX a stat, campionatul avand un numar impar de formatii.

Etapa viitoare va programa un derbiul dintre ATLETICO si OTELUL, o victorie a campioanei putand sa  o aduca la egalitate de puncte cu Otelul. BRONX va avea, si ea, viata grea in celalalt derbi de marca, pe care il va disputa cu STIINTA. Daca STIINTA va castiga iar OTELUL va pierde, formatia AJAX ar putea trece pe prima pozitie, dat fiind meciul usor pe care il are in compania gruparii OLIMPIA.

 

FOTO: Formatia STIINTA GALATI in componenta pe care o avea la Cupa Romaniei Zalau 2010, cand galatenii au ocupat un meritat loc 5, dupa evolutii foarte convingatoare. In imagine, alaturi de echipa STIINTA, se afla si managerul competitiei galatene, domnul CLEMENT SIMOVIN (primul din dreapta)

 

Noutati din Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati

Campionatul de minifotbal Galati - ACS Fotbal Arena Bariera Galati pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

39

Echipe active

1164

Jucatori activi

111

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP