Liderul a învins deţinătoarea titlului

Dacă în Liga A am avut parte de un derby veritabil câştigat de liderul la zi în faţa campioanei şi de status-quo în fruntea ierarhiei, în celelalte două eşaloane am înregistrat rocade pe podium.

Aşa cum v-am obişnuit deja în prezentarea etapei, începem cu datele statistice. Din nou s-au marcat multe goluri, au fost şi victorii la scor, dar şi partide echilibrate, inclusiv două egaluri care au contat mult în modificările survenite la ligile B şi C. Au fost 37 de goluri în Liga A (9,25 media pe meci), 47 în Liga B (9,40 media) şi 39 în Liga C (7,80 media).Aşa cum v-am obişnuit deja în prezentarea etapei, începem cu datele statistice. Din nou s-au marcat multe goluri, au fost şi victorii la scor, dar şi partide echilibrate, inclusiv două egaluri care au contat mult în modificările survenite la ligile B şi C. Au fost 37 de goluri în Liga A (9,25 media pe meci), 47 în Liga B (9,40 media) şi 39 în Liga C (7,80 media).

Ordine neschimbată pe podium în Liga A

Aşa cum spuneam în avancronica etapei, runda cu numărul şapte a programat în prima ligă întâlniri directe între primele patru clasate, programate în meciurile-vedetă ale zilei de duminică. Înaintea derbyurilor (locul 1 cu locul 3 şi locul 2 cu locul 4) au avut loc alte două partide.
În prima dintre acestea Roben Haţeg a trecut clar de Bayern Deva şi s-a apropiat la trei puncte de podium, urcând pe locul 4. A urmat confruntarea dintre ultimele două clasate, în care Comsid a învins la fel de clar pe Micro 15, cele două făcând astfel schimb de locuri în clasament.
Aşteptat cu mare interes a fost meciul dintre prima clasată în Liga A, o foarte în formă AS Electroconat, şi deţinătoarea titlului de campioană Realsport, FC Boromir. Liderul s-a impus cu un concludent 4 – 1 şi îşi păstrează prima poziţie, la un punct în faţa celor de la Sporting Crişcior. Vicecampionii au câştigat la un scor de tenis, 6 – 3 cu Taylor Red &LPG, învinşii coborând pe locul al patrulea după această înfrângere.
Foarte interesantă se anunţă etapa următoare. AS Electroconat va sta, astfel că Sporting are şansa de a urca pe primul loc în cazul unui rezultat pozitiv. Are însă o partidă grea, Roben Haţeg fiind un adversar de luat în seamă. Două echipe cu orgoliul şi moralul rănit după înfrângerile de duminică, Boromir şi Taylor Red &LPG, se înfruntă într-un alt joc important al penultimei runde din tur. Celelalte întâlniri sunt City Taxi – Comsid şi Micro 15 – Bayern Deva, toate patru formaţiile încercând să evite ultima poziţie.

Rocadă la vârf în Liga B

Priviţi clasamentul Ligii B şi nu mai aveţi nevoie de nici o altă dovadă de cât de echilibrată şi pasionantă e lupta pentru şefie. Cele patru echipe care ocupă primele patru locuri sunt departajate de un singur punct şi este practic imposibil de dat un pronostic în privinţa celei care va avea câştig de cauză la final.
Fostul lider RGI & ECP a fost ţinut în şah, scor 5 – 5, de Boys Team şi a pierdut astfel prima poziţie. Au beneficiat de acest rezultat contracandidatele, învingătoare toate trei în runda de sâmbătă. Alaska a trecut de ABS Decor, FC Corona a învins Mureşul, iar Tinerii a făcut scorul etapei cu Grawe. Într-un alt joc Doctorii a câştigat cu Securit Grup şi a mai urcat o poziţie în clasament.
În momentul de faţă, cel care face diferenţa în fruntea Ligii B este golaverajul: + 21 Tinerii, + 18 RGI & ECP, + 9 Alaska, toate trei având câte 16 puncte. La un singur punct în urma lor se află FC Corona, şi ea angrenată cu şanse în lupta pentru primul loc.
Cap de afiş în runda următoare este fără îndoială meciul Corona – RGI & ECP, însă nici partida Alaska – Boys Team nu este dinainte jucată. Misiune ceva mai uşoară pare a avea Tinerii în faţa celor de la Securit Grup.

Viitorul Călan continuă să conducă în Liga C

Liderul merge ceas în cel de-al treilea eşalon valoric al Campionatului Realsport de Minifotbal Deva; Viitorul Călan şi-a mai trecut în cont o victorie, „victima” numindu-se de data aceasta MDS Deva. În plasa Viitorului, la numai trei puncte distanţă, se menţine Bog XXI, învingătoare la scor în faţa Ştiinţei şi ajunsă acum pe locul al doilea. Surpriza etapei s-a consemnat în întâlnirea dintre FC Dex Team, fosta ocupantă a poziţiei secunde, şi codaşa FCC Astaldi, echipă fără nici o victorie în actuala ediţie de campionat, dar care a reuşit în acest meci să ţină în şah o formaţie mult mai bine clasată. Succese preţioase, graţie cărora au urcat în ierarhia Ligii C, au înregistrat Templierii şi Cement în disputele cu Azaria, respectiv Rombest.

Articol scris: Barbu Bogdan (Glasul Hunedoarei - 12.11.2018)

Noutati din Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva

Los Amigos şi Micro 15 iernează lideri în Ligile A şi B

Campionatul Realsport a programat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, contând pentru etapa cu numărul 11. Un meci din Liga A, cel dintre Doctorii şi Comsid, a fost amânat şi va fi reprogramat, aceasta deoarece Com

16-12-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Ce ne rezervă Campionatul Realsport 23-24 noiembrie 2019

Vom avea destule meciuri interesante de urmărit sâmbătă şi duminică, când este programată etapa a noua în Ligile A şi B din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. În primul eşalon mai sunt doar cinci etape de disputat până la î

22-11-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Surprize mari în Campionatul Realsport.

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a produs câteva „seisme”, echivalente cu unele rezultate mai puţin sau deloc scontate înaintea jocurilor. Aceste surprize au zdruncinat ceea ce

11-11-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Avancronica etapei a VII-a Liga A si Liga B Realsport

Etapa cu numarul sapte aduce meciuri directe pentru un loc in play-off Liga A si dialoguri la distanta intre primele cinci clasate in Liga B, al Campionatului Realsport Deva.

08-11-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Două echipe rămân neînvinse în Liga A, patru sunt la egalitate de puncte în

A trecut şi etapa a cincea, cea a derbyurilor – aşa cum am numit-o în avancronică – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate şi implicaţiile lor, unele cât se poa

28-10-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Sezonul regulat in Liga B si Liga C se apropie de finiş

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii.

20-11-2018 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Liderul a învins deţinătoarea titlului

Ne apropiem de finalul turului – aşa numitul tur intermediar la Ligile B şi C – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi lupta pentru puncte şi implicit pentru un loc mai bun în clasament este cât se poate de palpitantă. Dac

20-11-2018 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Au rămas aceiaşi lideri în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit la sfârşitul săptămânii trecute dispute echilibrate, în special în cel de-al doilea eşalon valoric. Mai mult de jumătate din meciurile disputate sâmbătă şi duminic

06-11-2018 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Echipele de pe podiumul Ligii A Realsport îşi pot mări avansul

Primele trei clasate în Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva, pleacă favorite în partidele din etapa a IV-a, programate duminică. Dacă înving, Pera BMW, Grawe şi Roşu se desprind decisi

09-02-2017 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Campionatul Realsport Deval intra intr-o noua faza

Cea mai populară competiţie destinată amatorilor din Deva, campionatul municipal de minifotbal de la baza Realsport, işi va desfăşura in acest an partea secundă a celui de-al 11-lea sezon. Cele 24 de echipe au fost impărţite in două ligi, o

15-01-2017 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Deva: Se da startul unui nou sezon competitional

Comisia de organizare al Campionatului Realsport impreuna cu delegatii echipelor participante in campionat au stabilit tintarul si sistemul de desfasurare al noului sezon competitional. Prima etapa a campionatului este programat in acest week-end.

03-09-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Roben Haţeg s-a calificat în semifinalele campionatului naţional

Vicecampioana Realsport a obţinut accesul între primele patru echipe de minifotbal din ţară după ce a trecut azi, la Deva, în sferturile turneului final a campionatului naţional, de echipa Extratereştrii Bistriţa. Roben a câştigat duelul c

02-07-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Program Grupe Campionatul National

In acest week-end va avea loc Turneul Final al Campionatului National! Iata programul jocurilor din faza grupelor, care se vor disputa in doua orase, Deva si Hunedoara:

29-06-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Informatii si Sedinta tehnica Campionatul National, Deva-Hunedoara 2016

Pentru o buna organizare a Campionatului National, rugam delegatii echipelor ca pe parcursul zilei de maine (joi, 30.06) sa ia in considerare urmatoarele informatii.

29-06-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Meci demonstrativ cu fostele glorii al echipei Corvinul Hunedoara

Un meci demonstrativ de calitate va avea loc joi (30.06) seara de la ora 21.00 intre fostele glorii al fotbalului hunedorean si oficiali FMR, delegati si organizatori. Partida va avea loc la Hunedoara, la Baza sportiva Euro Center Sport.

29-06-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Informatii si Program Grupe Campionat Regional Sud Vest Tg Jiu

Comisia de Organziare al Campionatului Regional Sud Vest, anunta delegatii echipelor participante, ca sedinta tehnica va avea loc vineri, 27 mai ora 11.00, la Complexul Dolce Vita, Tg Jiu.

24-05-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva pe scurt

4

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

45

Echipe active

1177

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP