Los Amigos şi Micro 15 iernează lideri în Ligile A şi B

 Nici măcar egalul dintre VLB şi Corona nu poate fi considerat astfel, deoarece Corona este o nucă tare, capabilă să pună probleme oricărui adversar. S-au marcat în schimb multe goluri: 53 în şase meciuri la Liga A, adică o medie de 8,83 goluri pe meci, şi 61 goluri în şase meciuri la Liga B, însemnând o medie foarte ridicată, de 10,16 goluri pe meci.

Victorii pentru primele şase clasate în Liga A

Mai sunt două etape de disputat din turul intermediar în primul eşalon al minifotbalului devean, iar lucrurile încep aici să se simplifice din ce în ce mai mult în privinţa calificării în play-off. Aceasta datorită în principal faptului că toate echipele de pe primele şase locuri au obţinut victorii, unele cât se poate de concludente, la trei sau mai multe goluri diferenţă. Înainte de a prezenta situaţia la zi din clasament, să trecem în revistă ce s-a întâmplat în această rundă a unsprezecea.

Dăm Cezarului ce e al Cezarului şi începem cu victoria liderului, în chiar primul joc de sâmbătă. Los Amigos a trecut previzibil de MDS Deva, pe care a învins-o cu 7 – 2. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gabriel Dărăban 4, Alexandru Petresc, Adrian Stamatin şi Alexandru Mădăraş, pentru MDS punctând Marius Nicula şi Andrei Giura.

Şi urmăritoarea sa imediată, Coralis Deva, a obţinut o victorie la fel de scontată, 4 – 1 cu RGI & ECP. Hat-trickul lui Giani Răducănescu şi reuşita lui Alin Buculescu au decis jocul, golul de onoare venind din partea lui Emil Stamatin.

Aceeaşi diferenţă de scor a înregistrat-o şi deţinătoarea titlului Sporting Crişcior, 5 – 2 în partida cu Bog XXI. Mihai Leaha de două ori, Iulian Tecsi, Janos Vajda şi Emil Vîrtan au înscris pentru campioni, de partea cealaltă marcând Neluţu Iştoc şi Vasile Nechitaru.

Alte două formaţii şi-au asigurat matematic prezenţa în play-off graţie succeselor reputate în această rundă. Este vorba de IEK Deva, după 8 – 5 cu Mureşul, şi de Taylor Red & LPG, după 7 – 4 cu Boys Team. Cea mai clară victorie din week-end a înregistrat-o City Taxi, care a administrat un 8 – 0 fără istoric celor de la Universitatea Viile Noi.

Desigur, în urma acestor rezultate ordinea a rămas neschimbată în ierarhia Ligii A. Continuă să conducă Amigos cu 31 de puncte, secondată pe podium de Coralis cu 29 şi Sporting cu 27. La distanţă confortabilă se află IEK şi Taylor, cu câte 22, sigure şi ele de calificarea în primele şapte. Aproape de acest obiectiv este şi City Taxi, cu 18 puncte, care păstrează un ecart de trei lungimi faţă de echipa de pe locul 7, actualmente Bog XXI. Tot 15 puncte ca şi aceasta din urmă ar putea acumula Doctorii, în eventualitatea destul de probabilă că vor câştiga restanţa cu ultima clasată Comsid. În calculele calificării pentru acel loc 7, ultimul care duce în play-off, mai intră şi Universitatea Viile Noi cu 13 puncte, RGI & ECP şi Mureşul cu câte 12.

Sfârşit de tur cu regrupare în pluton la Liga B

Dacă în divizia superioară nu s-a produs nici o modificare în ierarhie, în schimb la Liga B au intervenit destule schimbări. ABS Decor şi VLB Team au făcut rocadă pe podium, City Old Boys a urcat de pe locul 6 pe 4 şi Hugo Team pe pe 7 pe 6, în timp ce Alaska a coborât o poziţie, de pe 4 pe 5, iar FC Corona două, de pe 5 pe 7.

Micro 15 şi-a crescut din nou la cinci puncte avansul faţă de a doua clasată. Liderul a învins „lanterna” Azaria cu un convingător 9 – 3, prin golurile lui Florin Stancu patru, Daniel Radu şi Andrei Torok câte două şi Florin Neag. Pentru Azaria a reuşit o „dublă” Cristian Balint, Bogdan Băltăreţu marcând şi el un gol.

Meciul care a costat-o pe VLB Team pierderea poziţiei a doua a fost cel cu Corona, încheiat 4 – 4 (nu ca la teatru!). Două goluri Cristian Petra, câte unul Ciprian Petra şi Cătălin Oleleu pentru VLB, două goluri Flavius Ardelan şi câte unul Alexandru Mănăstire şi Raul Mariş pentru Corona au adus – doar – câte un punct celor două combatante.

Derbyul etapei a adus victoria lui ABS Decor, 5 – 3 în disputa cu Alaska. A fost un meci „de şase puncte”, diferenţa care le separa înaintea partidei pe cele două fruntaşe ale Ligii B fiind de numai un punct. Remus Stoica cu un hat-trick, Claudiu Hîrceagă şi Andrei Prodaniuc au înscris pentru ABS Decor, Alexandru Dragoş cu două goluri şi Marius Avădanei cu unul marcând pentru Alaska.

În celelalte întâlniri, unde exista câte o favorită clară, echipele mai bine clasate s-au impus la scoruri concludente. City Old Boys a trecut de Templierii cu 6 – 2, Hugo Team a învins pe Hanzi Deva cu 10 – 5, iar Cement a administrat un 8 – 2 celor de la Nova Team.

La finalul turului Micro 15 are un avans confortabil în fruntea clasamentului, iar urmăritoarele sale ABS Decor şi VLB Team păstrează patru, respectiv trei puncte în faţa ocupantei locului 4. Între locurile 8 şi 9 se cască o adevărată prăpastie de nouă puncte, ceea ce ne poate duce la concluzia că în retur doar opt echipe vor lupta pentru primele şase poziţii, cele care duc în play-off. În schimb, în pluton s-a produs o veritabilă regrupare de forţe. În intervalul locurilor 4 – 8 sunt cinci formaţii departajate (vorba vine) de un singur punct: City Old Boys, Alaska şi Hugo Team au câte 19, FC Corona şi Cement câte 18, ceea ce anunţă o luptă mai mult decât pasionantă odată cu reluarea campionatului.

Articol scris de : Bogdan Barbu

Noutati din Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva

Los Amigos şi Micro 15 iernează lideri în Ligile A şi B

Campionatul Realsport a programat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, contând pentru etapa cu numărul 11. Un meci din Liga A, cel dintre Doctorii şi Comsid, a fost amânat şi va fi reprogramat, aceasta deoarece Com

16-12-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Ce ne rezervă Campionatul Realsport 23-24 noiembrie 2019

Vom avea destule meciuri interesante de urmărit sâmbătă şi duminică, când este programată etapa a noua în Ligile A şi B din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. În primul eşalon mai sunt doar cinci etape de disputat până la î

22-11-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Surprize mari în Campionatul Realsport.

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a produs câteva „seisme”, echivalente cu unele rezultate mai puţin sau deloc scontate înaintea jocurilor. Aceste surprize au zdruncinat ceea ce

11-11-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Avancronica etapei a VII-a Liga A si Liga B Realsport

Etapa cu numarul sapte aduce meciuri directe pentru un loc in play-off Liga A si dialoguri la distanta intre primele cinci clasate in Liga B, al Campionatului Realsport Deva.

08-11-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Două echipe rămân neînvinse în Liga A, patru sunt la egalitate de puncte în

A trecut şi etapa a cincea, cea a derbyurilor – aşa cum am numit-o în avancronică – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate şi implicaţiile lor, unele cât se poa

28-10-2019 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Sezonul regulat in Liga B si Liga C se apropie de finiş

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii.

20-11-2018 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Liderul a învins deţinătoarea titlului

Ne apropiem de finalul turului – aşa numitul tur intermediar la Ligile B şi C – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi lupta pentru puncte şi implicit pentru un loc mai bun în clasament este cât se poate de palpitantă. Dac

20-11-2018 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Au rămas aceiaşi lideri în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit la sfârşitul săptămânii trecute dispute echilibrate, în special în cel de-al doilea eşalon valoric. Mai mult de jumătate din meciurile disputate sâmbătă şi duminic

06-11-2018 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Echipele de pe podiumul Ligii A Realsport îşi pot mări avansul

Primele trei clasate în Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva, pleacă favorite în partidele din etapa a IV-a, programate duminică. Dacă înving, Pera BMW, Grawe şi Roşu se desprind decisi

09-02-2017 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Campionatul Realsport Deval intra intr-o noua faza

Cea mai populară competiţie destinată amatorilor din Deva, campionatul municipal de minifotbal de la baza Realsport, işi va desfăşura in acest an partea secundă a celui de-al 11-lea sezon. Cele 24 de echipe au fost impărţite in două ligi, o

15-01-2017 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Deva: Se da startul unui nou sezon competitional

Comisia de organizare al Campionatului Realsport impreuna cu delegatii echipelor participante in campionat au stabilit tintarul si sistemul de desfasurare al noului sezon competitional. Prima etapa a campionatului este programat in acest week-end.

03-09-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Roben Haţeg s-a calificat în semifinalele campionatului naţional

Vicecampioana Realsport a obţinut accesul între primele patru echipe de minifotbal din ţară după ce a trecut azi, la Deva, în sferturile turneului final a campionatului naţional, de echipa Extratereştrii Bistriţa. Roben a câştigat duelul c

02-07-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Program Grupe Campionatul National

In acest week-end va avea loc Turneul Final al Campionatului National! Iata programul jocurilor din faza grupelor, care se vor disputa in doua orase, Deva si Hunedoara:

29-06-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Informatii si Sedinta tehnica Campionatul National, Deva-Hunedoara 2016

Pentru o buna organizare a Campionatului National, rugam delegatii echipelor ca pe parcursul zilei de maine (joi, 30.06) sa ia in considerare urmatoarele informatii.

29-06-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Meci demonstrativ cu fostele glorii al echipei Corvinul Hunedoara

Un meci demonstrativ de calitate va avea loc joi (30.06) seara de la ora 21.00 intre fostele glorii al fotbalului hunedorean si oficiali FMR, delegati si organizatori. Partida va avea loc la Hunedoara, la Baza sportiva Euro Center Sport.

29-06-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Informatii si Program Grupe Campionat Regional Sud Vest Tg Jiu

Comisia de Organziare al Campionatului Regional Sud Vest, anunta delegatii echipelor participante, ca sedinta tehnica va avea loc vineri, 27 mai ora 11.00, la Complexul Dolce Vita, Tg Jiu.

24-05-2016 | Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva


Campionatul Municipal de Minifotbal Realsport Deva pe scurt

4

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

45

Echipe active

1177

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP