Surprize mari în Campionatul Realsport.

⚽️⚽️✏️ Cronica etapei a VII-a, 09-10 noiembrie 2019 - Surprize mari în Campionatul Realsport.
Marii beneficiari au fost fără îndoială cei doi lideri, Los Amigos în Liga A şi Micro 15 în Liga B. Desigur, distanţele faţă de urmăritoare sunt departe de a fi decisive, dar la finalul sezonului regulat aceste patru, respectiv trei puncte avans s-ar putea să conteze.
Dacă am ajuns să vorbim despre cifre, iată şi datele statistice ale etapei cu numărul 7. Liga A a oferit 47 de goluri în şapte partide (de fapt, 37 în şase jocuri, unul fiind decis „la masa verde”), ceea ce înseamnă o medie de 6,71 goluri pe meci (6.16 dacă ne referim la ce a fost pe teren), iar Liga B are un bilanţ de 44 de reuşite în şase partide, media 7,33 goluri pe meci.

⚽️➡️ Liderul Los Amigos s-a distanţat în Liga A

Runda a debutat sâmbătă cu un joc între echipe din jumătatea a doua a clasamentului, încheiat cu victoria celor de la Mureşul, 3 – 1 cu MDS Deva. A continuat însă cu o veritabilă „bombă” detonată de Doctorii în succesul cu 6 – 2 obţinut în compania lui Sporting Crişcior, nimeni alta decât campioana Realsport. Los Amigos şi-a trecut în cont trei puncte fără joc, 10 – 0 cu Boys Team.
Ziua de duminică a continuat în aceeaşi notă. A început cu un meci între formaţii din partea inferioară, încheiat cu victoria celei mai slab clasate, Universitatea Viile Noi – Bog XXI 5 – 2. Într-unul din capetele de afiş ale rundei, City Taxi s-a impus clar în faţa lui RGI & ECP, scor 5 – 1, şi s-a apropiat la trei puncte de podium. IEK Deva a câştigat lejer, 9 – 1 cu ultima clasată Comsid. Derbyul etapei dintre Coralis Deva şi Taylor Red & LPG s-a încheiat nedecis, 1 – 1.
În urma acestor rezultate ordinea primelor patru locuri a rămas neschimbată, însă ecartul între ele s-a modificat semnificativ. Şi echipele care vin din urmă au profitat, astfel că antepenultima clasată din Liga A se află la egalitate de puncte cu ocupanta ultimului loc de play-off! Urcări notabile în clasament au înregistrat Doctorii (de pe 10 pe 8) şi Universitatea (de pe 12 pe 10), în timp de RGI & ECP şi Bog XXI au coborât câte două (de pe 5 pe 7), respectiv trei poziţii (de pe 9 pe 12).
Los Amigos îşi menţine parcursul perfect – şapte victorii din şapte jocuri – şi are acum patru puncte în faţa lui Coralis, aflată la două puncte de Sporting, ultima la rândul ei având două puncte mai mult decât IEK. În cărţi pentru locurile de play-off se află şi City Taxi şi Taylor Red & LPG, după care de la locul 7 inclusiv în jos începe nebunia: şase formaţii au câte 9 puncte, astfel încât orice deznodământ este posibil în Liga A cu şase etape rămase de disputat din turul intermediar.

⚽️➡️ O singură victorie pentru primele 5 din Liga B

Dacă vorbeam mai sus despre surprizele din A, atunci trebuie să spunem că Liga B a întrecut-o la acest capitol. Ajunge să amintim aici că din patru ocupante ale primelor cinci locuri care au jucat sâmbătă, trei au părăsit terenul învinse. Alaska (locul 2) a pierdut 1 – 2 cu Cement, Hugo Team (locul 4) a cedat 3 – 5 cu FC Corona, iar VLB Team (locul 5) a fost învinsă cu 4 – 7 de City Old Boys. Singura fruntaşă care s-a simţit bine în această etapă a fost lidera Micro 15, care s-a impus în faţa celor de la AS Hanzi Deva cu 4 – 1. Duminică nici ABS Decor (locul 3) nu a reuşit decât un egal cu Templierii, 4 – 4, întregind astfel bilanţul negativ al ultimelor clasate. De notat că „lanterna” Nova Team a obţinut în fine primele trei puncte din actualul sezon după victoria la limită, 5 – 4 cu Azaria.
Şi aici clasamentul s-a rupt vizibil în partea de jos, ultimele trei rămânând la distanţă de colegele din liga secundă. Însă lupta pentru primele şase poziţii rămâne deschisă, oricare dintre echipele situate de la locul 9 în sus având şanse reale de a accede în play-off. Dacă Micro 15 s-a distanţat la trei puncte de Alaska în fruntea ierarhiei, în schimb urmăritoarele sale s-au înşirat pe intervale de câte un punct, respectiv 15 – 14 – 13 – 12 pentru Alaska, ABS Decor, Hugo Team, VLB Team şi Cement (ultimele două la egalitate). Aproape se află şi Corona cu 10 puncte, ca şi Hanzi Deva şi City Old Boys cu câte 9.
 
Biroul de presa Campionatul Realsport. Articol scris: Bogdan Barbu

 

 

 

 

 

Noutati din Campionatul Realsport de Minifotbal

Los Amigos şi Micro 15 iernează lideri în Ligile A şi B

Campionatul Realsport a programat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, contând pentru etapa cu numărul 11. Un meci din Liga A, cel dintre Doctorii şi Comsid, a fost amânat şi va fi reprogramat, aceasta deoarece Com

16-12-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Ce ne rezervă Campionatul Realsport 23-24 noiembrie 2019

Vom avea destule meciuri interesante de urmărit sâmbătă şi duminică, când este programată etapa a noua în Ligile A şi B din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. În primul eşalon mai sunt doar cinci etape de disputat până la î

22-11-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Surprize mari în Campionatul Realsport.

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a produs câteva „seisme”, echivalente cu unele rezultate mai puţin sau deloc scontate înaintea jocurilor. Aceste surprize au zdruncinat ceea ce

11-11-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Avancronica etapei a VII-a Liga A si Liga B Realsport

Etapa cu numarul sapte aduce meciuri directe pentru un loc in play-off Liga A si dialoguri la distanta intre primele cinci clasate in Liga B, al Campionatului Realsport Deva.

08-11-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Două echipe rămân neînvinse în Liga A, patru sunt la egalitate de puncte în

A trecut şi etapa a cincea, cea a derbyurilor – aşa cum am numit-o în avancronică – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate şi implicaţiile lor, unele cât se poa

28-10-2019 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Sezonul regulat in Liga B si Liga C se apropie de finiş

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii.

20-11-2018 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Liderul a învins deţinătoarea titlului

Ne apropiem de finalul turului – aşa numitul tur intermediar la Ligile B şi C – din Campionatul Realsport de minifotbal Deva şi lupta pentru puncte şi implicit pentru un loc mai bun în clasament este cât se poate de palpitantă. Dac

20-11-2018 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Au rămas aceiaşi lideri în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Realsport de minifotbal Deva a oferit la sfârşitul săptămânii trecute dispute echilibrate, în special în cel de-al doilea eşalon valoric. Mai mult de jumătate din meciurile disputate sâmbătă şi duminic

06-11-2018 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Echipele de pe podiumul Ligii A Realsport îşi pot mări avansul

Primele trei clasate în Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva, pleacă favorite în partidele din etapa a IV-a, programate duminică. Dacă înving, Pera BMW, Grawe şi Roşu se desprind decisi

09-02-2017 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Campionatul Realsport Deval intra intr-o noua faza

Cea mai populară competiţie destinată amatorilor din Deva, campionatul municipal de minifotbal de la baza Realsport, işi va desfăşura in acest an partea secundă a celui de-al 11-lea sezon. Cele 24 de echipe au fost impărţite in două ligi, o

15-01-2017 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Deva: Se da startul unui nou sezon competitional

Comisia de organizare al Campionatului Realsport impreuna cu delegatii echipelor participante in campionat au stabilit tintarul si sistemul de desfasurare al noului sezon competitional. Prima etapa a campionatului este programat in acest week-end.

03-09-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Roben Haţeg s-a calificat în semifinalele campionatului naţional

Vicecampioana Realsport a obţinut accesul între primele patru echipe de minifotbal din ţară după ce a trecut azi, la Deva, în sferturile turneului final a campionatului naţional, de echipa Extratereştrii Bistriţa. Roben a câştigat duelul c

02-07-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Program Grupe Campionatul National

In acest week-end va avea loc Turneul Final al Campionatului National! Iata programul jocurilor din faza grupelor, care se vor disputa in doua orase, Deva si Hunedoara:

29-06-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Informatii si Sedinta tehnica Campionatul National, Deva-Hunedoara 2016

Pentru o buna organizare a Campionatului National, rugam delegatii echipelor ca pe parcursul zilei de maine (joi, 30.06) sa ia in considerare urmatoarele informatii.

29-06-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Meci demonstrativ cu fostele glorii al echipei Corvinul Hunedoara

Un meci demonstrativ de calitate va avea loc joi (30.06) seara de la ora 21.00 intre fostele glorii al fotbalului hunedorean si oficiali FMR, delegati si organizatori. Partida va avea loc la Hunedoara, la Baza sportiva Euro Center Sport.

29-06-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Informatii si Program Grupe Campionat Regional Sud Vest Tg Jiu

Comisia de Organziare al Campionatului Regional Sud Vest, anunta delegatii echipelor participante, ca sedinta tehnica va avea loc vineri, 27 mai ora 11.00, la Complexul Dolce Vita, Tg Jiu.

24-05-2016 | Campionatul Realsport de Minifotbal


Campionatul Realsport de Minifotbal pe scurt

5

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

40

Echipe active

1220

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP