Se cunosc primele echipe calificate în optimile Cupei României

 

După disputarea primelor două etape din grupe, opt echipe şi-au asigurat biletele pentru calificarea în faza următoare, restul formaţiilor urmând să se decidă la final de săptămână, după ultima rundăCel puţin în această fază, Cupa României din Sălaj nu a oferit surprize, astfel că după disputarea primelor două etape, favoritele şi-au asigurat deja biletele pentru optimi. Un număr de 8 echipe s-au calificat până acum în faza următoare, celelalte urmând să se decidă la final de săptămână, după ultima rundă.
 

În Grupa A, duelul formaţiilor din prima ligă, dintre Dia Guard Divino şi DHL Brădet s-a terminat cu o victorie clară a campioanei, care s-a impus la o diferenţă de şapte goluri. În aceste condiţii, formaţia condusă de Florin Marian Raţ s-a calificat mai departe, bătălia pentru locul secund urmând să se dea între DHL Brădet şi Generalii. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, după ce echipa lui Aurelian Ştirb a câştigat la “masa verde” duelul cu Perla.
 

Lider în Grupa B este Euro Dezmembrări,care a câştigat duelul cu Yvo Ego Booth la o diferenţă de cinci goluri. În această grupă însă urmează o ultimă etapă interesantă, în care trei echipe se bat pentru două locuri ce duc în faza următoare.


Pe locul secund se află Unirea Hereclean, după o victorie mare în faţa celor de la Bavaria Gold. Formaţia condusă de Florin Mândruţiu a fost condusă cu 2 - 0 la pauză, dar a avut puterea să revină în partea secundă, graţie “dublelor” lui Paul Herman şi Sergiu Pop. În aceste condiţii, Unirea se va bate pentru primul loc cu Euro Dezmembrări, dar şanse de calificare are şi Yvo Ego Booth, care va juca în ultima rundă cu Bavaria Gold.
 

Succesul celor de la Ianus în partida din Grupa C cu BT Royal a făcut ca echipa lui Sorin Codaţ să prindă speranţe de calificare în optimi, dar pentru a reuşi acest lucru va trebui să câştige cu Stelya Brădet. Primul loc în grupă este “amanetat” deja de către Autovip Lexus, care a obţinut a doua victorie la scor, de data aceasta în faţa celor de la Stelya Brădet.
 

În Grupa D, Viper Electro Cris era cât pe ce să facă o surpriză în partida cu Fan Courier. În cele din urmă “poştaşii rapizi” au câştigat la limită şi s-au calificat mai departe, în timp ce Viper se va bate pentru un loc în optimi cu Voinţa Aghireş. Cu două înfrângeri la rând, AS Cavalerii nu mai are nicio şansă de a merge mai departe, iar meciul cu Fan Courier devine fără miză.
 

Cu două victorii în primele două runde, Autoland Hosu şi-a asigurat primul loc în Grupa E, astfel că ultimul meci, cel cu Atletico Textila devine fără importanţă. Celălalt joc din ultima etapă, confruntarea dintre Aquangar Cehu Silvaniei şi Steaua 24 va fi mult mai interesant, având în vedere că echipa câştigătoare va obţine un bilet pentru optimile competiţiei.
 

În Grupa F, satelitul campioanei părea marea favorită, dar deocamdată, Dia Guard II Divino are doar un punct acumulat, după ce în partida cu Favorit Brădet a obţinut o remiză.
 

Acest punct nu o prea ajută pe echipa lui Flore Pop, iar Dia Guard II este la un pas de eliminarea din competiţie. Pentru a spera la optimi, satelitul campioanei are nevoie de o victorie cu GVU, dar şi de un rezultat favorabil la meciul dintre primele două clasate: Rapid Peceiu şi Favorit Brădet.
 

Singura surpriză din această rundă s-a înregistrat în Grupa G, unde Michelin a câştigat la o diferenţă mare de scor tocmai în faţa unei grupări ce evoluează în prima ligă, este vorba de Boldor Florex Hida. Prin acest succes, Adrian Negrea şi compania sunt calificaţi mai departe, indiferent  de deznodământul meciului de la finele săptămânii cu Bad Boys.


Bătălia pentru locul secund în această grupă se va da între Boldor Florex Hida şi Fanatic Team,  cele două formaţii având acelaşi număr de puncte.
 

Cu “Tinu” Agrijan în mare formă, Info Plus s-a distrat în meciul cu Grand Team Jibou, iar acest succes a  adus în mare parte calificarea în optimi pentru gruparea condusă de Romulus Strîmbu. La faza următoare mai speră atât Fino Brutto Borla, cât şi Tenaris, astfel că meciurile din ultima rundă se anunţă extrem de interesante.
 

În final să mai spunem că după disputarea ultimei etape din grupe, în prima săptămână din luna februarie se vor juca optimile Cupei României, meciurile urmând să se stabilească prin tragere la sorţi.

 

Sursa: Sportul Sălăjean

 

Rezultate, marcatori, clasamente finale şi alte amănunte despre acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 februarie.

Noutati din Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj

Comunicat al Comisiei de Organizare - 06.02.2024

Aplicarea, respectarea si interpretarea unor reguli de desfășurare ale jocurilor din cadrul Campionatului Județean de Minifotbal Sălaj.

09-02-2024 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Semifinalele Cupei Romaniei - Salaj

Dia Guard Divino - Autovip Garden Autoland Hosu Rechini - Boldor Florex Hida

26-04-2019 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Tragerea la sorti - CN al Firmelor si Institutiilor 2018

In urma cu putin timp s-a terminat tragerea la sorti pentru grupele din cadrul Campionatului National al Firmelor si Institutiilor de la Oradea (15 - 17.06.2018)

14-06-2018 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


CUPA CRACIUNULUI - OLD BOYS

Competitia este organizata de ACS Onix Zalau.

07-12-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Derby de Sălaj !

Dia Guard Divino - Autovip Lexus, un joc pentru locul 1 în Campionatul de Minifotbal Onix !

23-03-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Se cunosc primele echipe calificate în optimile Cupei României

După disputarea primelor două etape din grupe, opt echipe şi-au asigurat biletele pentru calificarea în faza următoare, restul formaţiilor urmând să se decidă la final de săptămână, după ultima rundă

28-01-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


S-a stabilit programul fazei a II-a din Cupa României. Vezi programul

Cele 32 de formaţii calificate în această fază au fost împărţite în opt grupe a câte patru echipe, primele două clasate urmând să se califice în optimi

13-01-2017 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


,,Sport Your Life”- competitie U19

Intrecerea este destinata in exclusivitate jucatorilor sub 19 ani, organizata cu sprijinul si sub indrumarea AS Onix Zalau.

18-12-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Campionatul Regional Nord-Vest

Programul jocurilor si orele de disputare al jocurilor din cadrul Campionatului Regional Nord-Vest.

22-05-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Meciurile si arbitri din saptamana 21-27 martie.

Program et. 26 (Liga 1 si 2), et. 25 (Liga 3), et. 16 (Liga firmelor)

26-03-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Program saptamana 7 - 13 martie

Program et. 24 (Liga 1 si 2), et. 22 (Liga 3), et. 15 (Liga firmelor)

09-03-2016 | Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj


Sponsori Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj

Fan Courier
Asociatia Judeteana de Minifotbal Salaj
ASOCIATIA CLUB SPORTIV ONIX
Sportul Sălăjean

Campionatul de Minifotbal ONIX Salaj pe scurt

5

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

139

Echipe active

2914

Jucatori activi

714

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP