Regulamentul disciplinar 2019

REGULAMENT DISCIPLINAR - MINIFOTBAL

Adunarea Generala a Federatiei de Minifotbal din Romania, avand in vedere ansamblul Regulilor Jocului de minifotbal, care se desfasoara sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania, tinand cont de Deciziile Comitetului Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania, de Regulamentul de Organizare al FMR, de Procedura disciplinara precum si propunerile delegatilor echipelor participante la campionatele organizate de FMR prin Organizatorii locali adopta urmatoarea decizie:

Articol Unic:

1. Competitiile de minifotbal din Romania, in acceptiunea Regulamentului de Organizare al FMR conform art.1 punctul 1.4 din acesta se vor desfasura in baza Prezentului Regulament Disciplinar, a Regulamentului de Organizare si a Regulamentului de joc, adoptat de Comitetul Executiv a FMR.

2. Regulament Disciplinar va fi comunicat spre luare la cunostiinta tuturor Organizatorilor locali, echipelor inscrise in campionatele afiliate FMR/monitorizate sau organizate sub egida FMR.

3. Prezentul Regulament Disciplinar are la baza Regulamentul de Organizare si Regulamentul de joc si este aplicabil, obligatoriu, pentru toate echipele participante, jucatori, oficiali si pentru toti organizatorii locali, putandu-se da derogare doar de catre Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal

4. Regulament Disciplinar intra in vigoare de la data aprobarii de Adunarea Generala a FMR, la propunerea CEX al FMR si va fi comunicat fiecarui organizator local, de indata, prin mijloace electronice.

5. Regulamentul disciplinar stabileste sancţiuni pentru abaterile săvârşite de orice persoana care participa la competitiile de minifotbal si care indeplineste o calitate recunoscuta de acest regulament de disciplina, jucator, oficial, suporter, reprezentant al echipei care poseda sau nu Carnet de Legitimare in campionat, apartinator de echipa, inaintea jocului in timpul si dupa terminare, din momentul in care intra in incinta bazei Sportive si pana in momentul parasirii acesteia, pe toata durata campionatului.

Click AICI pentru a descarca fisierul PDF cu Regulamentul Disciplinar FMR - 2019

 
 

STATISTICI FEDERATIA DE MINIFOTBAL DIN ROMANIA

52

Campionate

87

Jucatori sarbatoriti astazi (lista)

44898

Jucatori legitimati

1350

Jucatori Liga Firmelor

111

Jucatori Old Boys

26000

Jucatori activi

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP