Inter Dnestr Com a ajuns până în sferturile Cupei Unirii

Echipa de minifotbal Inter Dnestr Com Tiraspol a participat în premieră la Cupa Unirii, competiție găzduită de Iași, care a reunit la start 26 de echipe. Este pentru prima dată când o formație din Transnistria participă la un astfel de turneu în România.

Comportarea echipei tiraspolene a fost una foarte bună, fiind apreciată de către toți cei prezenți la Iași. Cei de la IDC au fost eliminați la mare luptă înainte de intrarea în careul de ași, fiind învinși cu 2-0 de Neatza & Prietenii București, o echipă foarte valoroasă.

În optimile de finală, Inter Dnestr Com s-a impus după executarea loviturilor de departajare, cu 3-2, în fața celor de la B&B București. În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 2-2. Golurile celor din Stânga Nistrului au fost înscrise de Igor Carasev și Aleksandr Popovic, în timp ce la loviturile de departajare au marcat Aleksandr Bicov, Aleksandr Namașco și Aleksandr Popovic.

În grupa preliminară, rezultatele formației Inter Dnestr Com Tiraspol au fost următoarele:

1-3 cu Inter Vaslui, gol Popovici;

4-2 cu Enadani Piatra Neamț, goluri Nudnîi, Burțev, Popovici și Bicov;

3-4 cu Auto Driver Premier Soft Iași, goluri Nudnîi (2) și Popovici;

3-1 cu UTI Iași, goluri Nudnîi (2) și Serghei Namașco.

Performanța celor de la Tiraspol, sferturile de finală,  reprezintă cel mai bun rezultat al unei echipe din Republica Moldova la această ediție a Cupei Unirii.

Inter Dnestr Com Tiraspol este sponsor general al multiplei campioane naționale la fotbal Sheriff Tiraspol, cea mai bună echipă din istoria Republicii Moldova. Chiar dacă Transnistria este o regiune separatistă autonomă pe teritoriul recunoscut internațional al Republicii Moldova, din punct de vedere fotbalistic nu există niciun fel de divergențe de idei, echipele transnistrene evoluând sub drapel moldovenesc.

Salutăm prezența celor de la IDC Tiraspol la Iași, dar și evoluția lor pe terenul de minifotbal!

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP