Campionatul Național 2021, programat între 2 și 4 iulie

Comunicat, Program scurt si acreditari, Campionatul National Ramnicu Valcea - 2021

Campionatul National, editia 2021. se va desfasura in perioada 2-4 iulie 2021. 
 
- 2 iulie: acreditari jucatori si staff tehnic echipe - Intre orele 10:00 si 13:00. Biroul de Acreditari va fi amplasat in incinta Arenelor Traian. 
 
- 2 iulie: start competitie, jocuri din cadrul grupelor 
 
- 2 iulie - ora 19:00 festivitatea de deschidere cu participarea echipelor si a invitatiilor, terenul Arenele Traian. 
 
   ora 20:30 jocul de deschidere al Campionatui National intre FC Boromir Ramnicu Valcea si un adversar desemnat in urma tragerii la sorti 
 
- 3 iulie: jocuri din cadrul grupelor
 
- 4 iulie: - ora 09:00 Sferturi de finala Campionat National 
 ora 15:00 Semifinale Campionat National 
 ora 18:00 “Cupa Boromir” Finala 
 ora 20:00 Finala Campionatului National 
 ora 21:00 Festivitatea de premiere. 
 
Alte informatii: 
 
1. In vederea participarii la Turneul Final al Campionatului National 2021, Ramnicu Valcea, din perioada 2-4 Iulie 2021, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele: 
 
a) Echipele vor intocmi un nou Tabel nominal (15 jucatori + 2 delegati) al echipei participante la Campionatul National. Organizatorul local va transmite tabelul cu semnaturile si parafele de rigoare pana pe data de 20 iunie, pe adresa de email: fmrcompetitii@gmail.com. Doar acei jucatori vor avea drept de participare la CN 2021, care sunt inregistrati pe Tabel si pe site-ul FMR. O echipa participanta la Campionatul National va avea dreptul sa opereze o singura modificare in lotul echipei pana pe data de 20 iunie, fata de jucatorii inregistrati pe site-ul Federatiei la data de 21 mai 2021, contra unei taxe de urgenta in valoare de 100 de lei 
 
b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului si la acreditare. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati FMR inaintea inceperii competitiei. 
 
c) Adeverinta medicala individuala nu este necesara, acestea aflandu-se la dosarul de la Supercupa. In cazul unor jucatori noi, delegatul echipei are obligatia de a-l prezenta la momentul acreditarii jucatorului si prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii emise de Comisia de Organizare Locala cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2021.
 
2. Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati) vor prezenta documente in original cu rezultatul testelor pentru depistarea infecției cu virusul Sars-CoV-2, RT-PCR sau antigene rapide, prevăzute în documentele transmise anterior si sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unități avizate de Ministerul Sănătății și efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătății.
Testele Antigene – sunt valabile 7 zile din momentul recoltarii probei
Testele RT-PCR – sunt valabile 14 zile din momentul recoltarii probei
 
3. Organizatorii vor achita Taxa de participare cel tarziu pana in data de 20 iunie in contul FMR.
 
4. Toate echipele participante vor primi din partea FMR, 4 mingi oficiale de joc.
 
5. Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Campionatul National doar dupa verificarea tabelelor nominale si emiterea acreditarilor de catre FMR.
 
In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil. (programul pentru acreditari va fi anutat pana pe data de 20 iunie)
 
In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare. Jocurile se vor disputa pe terenul 1 Arenele Traian, str. Mihai Viteazu si Terenul 2 - Baza Sportiva Oltenia, str. Dem Radulescu nr. 32 
 
Comisia Nationala de Competitii

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP