CN Old Boys 2022 va avea 20 de echipe la start

Sistem desfasurare si organizare, Campionatul National de Old Boys, editia 2022, 4-11 iunie, Rasnov si Zarnesti, teren 1 si 2
 
20 de echipe participante: Legends Galați, Liriada Râșnov, Tudoriada Râșnov, Real Inter Vaslui, FC Oltenia Rm-Vâlcea, Vulturii Old Boys Dej, Tazmannschaft București, Viitorul Tg-Mureș, Alaska Deva, Speed Park Bacău, Câmpineanca Vrancea, Juventus Old Boys Brăila, Peppy Dolce Vita Tg-Jiu, Old Boys Neamț, Premier Autodriver Iași, Mary Tour Magic Iași, Atletic Club Constanța, Metropolis București, FC Colțea Zărnești și Liriada Râșnov 2.
 
In vederea stabilirii componentei grupelor, tragerea la sorti va avea loc joi, 9 iunie 2022, la ora 21:00, la Pensiunea Edel House, Strada Florilor 69, Rasnov.
 
1.1 Participa 20 echipe, formate in 4 grupe a cate 5 echipe
1.2 La tragerea la sorti se va folosi 5 urne valorice cu cate 4 echipe si se va tine cont de Clasamentul final editia 2021, Clasamentul National FMR 2021, participarea echipelor la competitiile europene:
1.3 Turul I - faza grupelor se va juca dupa sistemul prezentat mai sus
1.4 Turul II – Dupa faza grupelor primele 2 clasate din cele patru grupe (A, B, C si D) se califica direct in sferturile de finala.
Programul jocurilor din sferturi este stabilit astfel:
Sfert 1: Locul 1 Grupa A vs. Locul 2 Grupa B
Sfert 2: Locul 1 Grupa B vs. Locul 2 Grupa A
Sfert 3: Locul 1 Grupa C vs. Locul 2 Grupa D
Sfert 4: Locul 1 Grupa D vs. Locul 2 Grupa C
1.5 Turul III - Programul jocurilor din semifinale este stabilit astfel:
Semifinala A: Invingatoare Sfert 1 vs. Invingatoare Sfert 3
Semifinala B: Invingatoare Sfert 2 vs. Invingatoare Sfert 4
1.6 In caz de egalitate, intre doua echipe, se va lua in calcul rezultatul jocului direct (inclusiv rezultatul de la loviturile de departajare).
1.7 In caz de egalitate intre trei (patru) echipe, se va proceda asfel:
- se va intocmi un clasament cu rezultatele dintre cele trei (patru) echipe
Departajarea se va face in functie de numarul de puncte, golaverajul mai bun, numarul mai mare de goluri inscrise in intalnirile directe.
- in situatia in care egalitatea persista intre doua echipe, pentru departajare se va aplica criteriul prevazut la punctul 1.6 (rezultatul jocului direct)
- in situatia in care egalitatea persista intre trei echipe, chiar si dupa aplicarea criteriilor de mai sus se va tine cont de situatia privind cartonasele primite astfel: cartonasul galben - 1 punct iar cartonasul rosu - 3 puncte (cine are un numar mai mic de puncte se califica);
- tragerea la sorti
1.7 Pentru stabilirea clasamentului final se va proceda in felul urmator:
1.7.1 Finala mica (locurile 3-4): Invinsa semifinala A vs. Invinsa semifinala B
1.7.2 Finala (locurile 1-2): Castigatoare semifinala A vs. Castigatoare Semifinala B
1.8 Cele mai bune echipe, pe meritul sportiv, vor avea dreptul de achizitionare Licenta de participare la EMF Masters Champions League, Herceg Novi (Muntenegru), perioada: 31 august - 4 septembrie 2022. Cu privire la numarul exact de Licente acordate, CEx va reveni cu un comunicat.

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP