CNFI 2021 adună la start 22 de echipe. Meciurile încep vineri, 16 iulie

Federația de Minifotbal din România organizează, între 16 și 18 iulie, cea de-a treia competiție majoră din această vară. După succesul repurtat, din punct de vedere organizatoric, cu Supercupa României de la Oradea (4-6 iunie) și Campionatul Național de la Râmnicu-Vâlcea (2-4 iulie), urmează Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Botoșani.

Competiția adună la start 22 de echipe și se va desfășura pe cele două terenuri de la Baza Sportivă „Junior Arena” din localitatea moldavă.

- in urma tragerii la sorti, acestea vor fi repartizate in 6 grupe a cate 3 echipe si o grupa de 4 echipe;

- sedinta tehnica cu delegati si tragerea la sorti a grupelor se va desfasura joi, 15.07.2021, ora 18:00, la Hotel Rapsodia (Botosani, str. Cuza Voda, nr. 4);

- in ziua de vineri se vor desfasura toate jocurile din grupe (programul incepe la ora 10:00 si se termina la ora 22:00). In total vor fi 24 de jocuri in faza grupelor.

- sambata se intra in faza eliminatorie; pentru faza optimilor (care vor incepe dimineata, la ora 10:00 si se termina la ora 14:00) se vor califica astfel:                                  

* toate echipele de pe locurile 1 si 2 din grupe                                                                                                                                              
* echipa de pe locul 3 din grupa cu 4 echipe                                                                                                                                                 
* o echipa dintre cele clasate pe ultimul loc in grupe (se va intocmi un clasament cu punctajul obtinut de toate echipele clasate pe ultimul loc in grupe; din grupa A, cea cu 4 echipe, se vor lua in considerare doar rezultatele obtinute cu primele 2 echipe din grupa, pentru a avea un numar egal de jocuri cu celelalte echipe);

- pentru a asigura tuturor echipelor participante un numar de minim 3 jocuri in competitie, ultimele 6 echipe din clasamentul ,,K” (cel intocmit pentru echipele de pe ultimul joc din grupa) vor mai disputa cate un joc de clasament pt locurile 17-18, 19-20 respectiv, 21-22, in total, 3 jocuri). Aceste jocuri se vor disputa sambata dimineata, inainte de startul optimilor de finala;

- sambata seara se vor disputa sferturile de finala (4 jocuri);

- duminica dimineata se vor disputa semifinalele iar la amiaza, cele 2 finale.

- urnele valorice vor avea la baza Clasamentul National (Firme si Institutii) si vor fi anuntate inainte de sedinta tehnica cu delegatii echipelor (joi, ora 18:00).

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP