Comunicat oficial | Se prelungește termenul de suspendare - 16 aprilie

Având în vedere evoluția situației privind răspândirea virusului COVID-19 și a declarării stării de urgență în România, de la data de 16 martie, Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România a decis prelungirea termenului de suspendare a tuturor competițiilor oficiale, organizate sub egida FMR, până la data de 16.04.2020.

Toți organizatorii locali din țară, care își desfășoară activitatea sub egida FMR, trebuie să implementeze această decizie.

De asemenea, Comitetul Executiv a decis în ședința de aseară și prelungirea termenului limită pentru efectuarea de transferuri pe site-ul oficial FMR, programat anual la data de 1 aprilie. Noul termen la care se va bloca site-ul FMR pentru transferuri și legitimări este cel de 7 zile din momentul reluării competițiilor, aici vorbind de data care urmează a fi anunțată oficial.
 
Urmărim cu atenție evoluția situației și vom anunța următoarele decizii la momentul oportun. Facem, din nou, un apel la toți cei care ne urmăresc de a implementa toate îndrumările venite din partea autorităților naționale. Numai uniți, prin efortul comun al nostru, al tuturor, vom putea depăși cu bine această situație în timpul cel mai scurt posibil.
 
Să ne revedem sănătoși pe terenul de minifotbal!

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP