Cupa României, ediția 2022, revine la Sibiu

Comunicat / 15.04.2022
Cupa României 2022

Federația de Minifotbal din România - ONG, în parteneriat cu Federația Română de Minifotbal, a stabilit ca organizarea Cupei României la Minifotbal, ediția 2022, să aibă loc in perioada 08-10 iulie, în localitatea Sibiu. 
 
În vederea participării echipelor interesate vă transmitem urmatoarele:
 
1. Organizatorii vor anunta participarea echipelor la Cupa României până in data de 20 iunie 2022. Comunicarea de către organizatori a numelui echipei / echipelor participante la Cupa României se va face prin e-mail la adresa:  fmrcompetitii@gmail.com
 
2. FMR le va considera ca și participante la Cupa României doar pe acele echipe pentru care a fost achitată taxa de participare, în valoare de 1000 lei, până în data de 24 iunie 2022.
 
3. Fiecare campionat local are dreptul de a înscrie la Cupa României una sau mai multe echipe care vor fi desemnate conform propriului regulament. Distribuirea locurilor suplimentare se va face în functie de numărul de echipe din campionatul local, clasamentul FMR, istoricul participărilor, contribuția la organizarea unor evenimente ale FMR. Ulterior, locurile rămase disponibile vor fi completate cu primele 4 echipe clasate la Cupa Fortuna Sports, cupa de consolare rezervată echipelor care încheie faza grupelor la Supercupa României (1-3 iulie) pe locul 3.
 
4. Cupa României, ediția 2022, se va desfășura cu un număr de minim 64 de echipe la start, iar în situația în care există mai multe cereri pentru suplimentarea locurilor, CEx va putea aproba mărirea numărului de locuri până la maxim 96 de echipe. 
 
5. In functie de numărul echipelor înscrise la competiție, Comisia de Organizare va anunța în data de 27 iunie 2022, informațiile legate de tragerea la sorți și programul competițional.
 
6. Organizatorii locali au obligația de a trimite campioana locală și vicecampioana locală, după caz, la competiția Supercupa României, organizată de Federația Națională, în perioada 1-3 iulie. La Cupa României pot participa echipele câștigătoare de Cupe la nivel local sau clasate de la locul 2 sau 3 în jos în competiția locală, după caz. Suplimentarea locurilor se va face, eventual, pe meritul sportiv al echipelor care au participat la Cupa Fortuna Sports, din cadrul Supercupei României, în ordinea ierarhiei finale.
 
7. Învingătoarea din finala competiției va fi desemnată câștigătoarea Cupei României 2022 și are dreptul la obținerea Licenței de participare la ediția din acest an a EMF Eurocup, Ungaria, 14-18 septembrie.
 
8. Echipele participante trebuie sa completeze Tabelul Nominal de participare, care va fi prezentat la Comisia de Organizare, la Sibiu.
 
9. Jucătorii vor prezenta la joc adeverința medicală individuală din care să se ateste că sunt APȚI pentru efort fizic / sport / practicarea minifotbalului.
 
10.  Delegații echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pașaportul sau un alt act doveditor (cu poză) care să ateste identitatea fiecărui jucător.
 
11. Pentru fiecare joc se va întocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuți doar jucătorii înscriși în Tabelul Nominal prezentat și vizat la începutul competiției.
 
12. La Cupa României, ediția 2022, vor avea drept de joc doar acei jucători înscriși în cadrul echipei respective, pe site-ul oficial al FMR: www.campionateminifotbal.ro, la data de 10.04.2022, data limită de înregistrare a jucătorilor pe site, cu drept de joc la competițiile naționale.
În situația cazurilor excepționale, CEx le va analiza și va lua o decizie pe baza documentelor solicitate.
Notă | Nu se consideră caz excepțional faptul că un organizator nu a înregistrat pe site un jucător care a evoluat la o echipă pe durata campionatului.
 
13. Organizatorii vor transmite, înaintea competiției, tabelul nominal al lotului pe adresa fmrcompetitii@gmail.com. Tabelul va cuprinde lotul de jucători conform site-ului www.campionateminifotbal.ro și va avea semnătura, ștampila organizatorului, respectiv toate informațiile solicitate în tabel.
 
Pentru alte informații, transmiterea tabelului cu jucători sau orice alte intrebări, vă rugăm să utilizați adresa de e-mail: fmrcompetitii@gmail.com
 
Departamentul de Competitii FMR
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP