Număr record de echipe înscrise la competițiile naționale sub egida FMR !

Federația de Minifotbal din România anunță oficial că în acest an s-au înscris nu mai puțin de 69 de echipe la cele patru campionate regionale, 94 de echipe la Cupa României ce va avea loc la Cluj Napoca (7-9 iulie) și 45 de echipe la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor Publice de la Piatra Neamț (23-25 iunie). Aceste cifre le depășesc pe cele din anii trecuți și asigură o concurență puternică pentru trofeele naționale majore oferite în acest an de Federație. În cele ce urmează redăm comunicatul emis de secretarul general al Federației de Minifotbal din România, Attila Takacs, comunicat ce îi privește direct pe organizatorii locali de competiții:

„În urma sedinței C.Ex. al F.M.R. din data de 18.05.2017, vă comunicăm următoarele:

Numărul de locuri solicitate de membrii FMR pentru competițiile naționale din 2017: 

 - Campionate Regionale : 69 echipe

 - Cupa României: 94 echipe

 - Campionatul Național al Firmelor: 45 de echipe

Alocarea locurilor pentru fiecare campionat s-a făcut în urma deciziei C.Ex., care a stabilit numărul de echipe participante la Cupa României, Campionatul Regional și Campionatul Național al Firmelor. 

Astfel:

 - pentru Cupa României s-a stabilit participarea unui număr de: 94 echipe

 - pentru Campionatul Regional s-a stabilit participarea unui număr de: 69 echipe (patru regiuni);

 - pentru Campionatul Național al Firmelor s-a stabilit participarea unui număr de: 45 echipe;

Important de reținut: chiar dacă C.Ex. a aprobat toate solicitările venite din partea organizatorilor, doar confirmarea plății taxelor de participare până în data de 31 mai asigură dreptul de participare a echipei/echipelor, urmând ca după 31 mai să anunțăm oficial numărul final de echipe participante. 

In zilele următoare până luni toate campionatele vor primi factura de participare conform locurilor solicitate (in formularul transmis) urmand ca după efectuarea plății să transmiteți dovada plății pe fmrcompetitii@gmail.com. 

Factura va conține taxa de participare pentru Campionatul Regional, Cupă și, după caz, Firme. 

În cazul în care facturarea echipelor participante la Campionatul Național al Firmelor nu se face pe organizatorul local, vă rugam să ne transmteți cât mai repede datele de contact (email, nume, date facturare) ale echipei participante, pentru a elibera factura de participare.

Pentru ca Federația să poată gestiona la timp toate problemele organizatorice și pentru a vă oferi informațiile la timp vă rog să tineți cont de termenele anunțate anterior. ”

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP