Program acreditări jucători și staff tehnic - Cupa României, Sibiu 2022

Comunicat – 05.07.2022
Program acreditari Cupa României, Sibiu 2022
 
In vederea omologarii lotului de jucatori, staff, etc. la Cupa Romaniei, editia 2022, rugam delegatii echipelor participante, cat si organizatorii locali, sa tina cont de prezentul comunicat emis, ce prevede procesul de acreditari cat si documentele necesare ce sunt prezentate.
 
Programul pentru acreditarea echipei va fi stabilit de Comisia Nationala de Competitii, tinandu-se cont de data si ora (aproximativă), la care ajunge echipa la Sibiu. Programul pentru acreditări este următorul:
 
- 07 iulie, joi – Intre orele 16:00 si 23:00 - acreditari jucatori si staff tehnic echipe.
- 08 iulie, vineri – pana la ora 12:00.
Locatia: Hotel Roberts. Adresa: Strada Charles Darwin, nr. 16-18, Sibiu.
IMPORTANT! – La terenul de joc, NU se fac acreditări!
 
In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil.
In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.
 
Contact acreditari si programari: fmrcompetitii@gmail.com si persoana de contact: Ilie Andrici (nr. Tel: 0753 890 160)
 
1. In vederea participarii la Cupa Romaniei, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:
a) Tabel nominal (format Excel) cu jucatorii echipei participante, valabil cel intocmit de comisia de organizare locala, dupa modelul emis de FMR-ONG.
IMPORTANT! Va rugam sa transmiteti tabelul DOAR in format EXCEL (nu Word, nu PDF etc.)!
b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (carte identitate, pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocurilor.
c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2022, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort fizic, sport, practicarea minifotbalului etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale, emitente pe anul 2022.
 
2. Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati), vor prezenta documente in original.
 
3. La Cupa Romaniei vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR.
 
4. Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Cupa Romaniei doar dupa verificarea tabelelor nominale si verificarea avizului medical.
 
 
Comisia de Competitii - FMR-ONG
 
 

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP