Supercupa Romaniei va avea la start 48 de echipe

                                                                                               Inscriere si repartizare locuri pentru Supercupa Romaniei 2021

In urma sedintei de lucru din data de 29.04.2021, CEx al FMR aduce la cunostinta urmatoarele:
 
1. SUPERCUPA ROMANIEI se va desfasura in perioada 4-6 iunie 2021, la Oradea.
 
2. Din cauza pandemiei, toate competitiile locale din sezonul 2019-2020 au fost inghetate, pastrandu-se clasamentele competitiilor din momentul intreruperii lor. Avand in vedere faptul ca din martie 2020 pana in prezent nu s-a mai desfasurat nici o competitie oficiala sub egida FMR, pentru participarea la aceasta editie a Supercupei, Organizatorul local va desemna echipa/echipele care vor avea drept de participare, avand la baza regulile si criteriile stabilite la nivel local.
 
3. Pentru a beneficia de locul/locurile aprobate privind participarea la Supercupa Romaniei 2021, membrii FMR trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, inclusiv cea cu privire la achitarea cotizatiei anuale.
 
4. O echipa va fi inscrisa oficial pentru a participa la Supercupa Romaniei cand s-a achitat taxa de participare iar organizatorul va face dovada achitarii la zi a cotizatiei anuale. Taxa de participare se va incasa si transmite catre FMR doar prin intermediul Organizatorului local. Termenul limita este 15 mai 2021.
 
5. Fiecare Organizator va transmite lotul de jucatori al echipei participante pe adresa de email: fmrcompetitii@gmail.com, pana la data de 21 mai 2021, conform prezentului comunicat.
 
6. Pentru buna desfasurare a competitiilor nationale organizate de FMR in 2021, CEx va emite un Regulament de desfasurarare, in care se vor mentiona in mod expres, conditiile si masurile speciale adoptate si care vor fi aplicate doar la editia din acest an.
 
7. Pentru a putea participa la editia 2021 a Supercupei Romaniei, fiecare membru al delegatiei oficiale a echipei (staff, jucator, etc.) este obligat sa prezinte dovada efectuarii unui test rapid antigen COVID-19, care sa fie valabil pe toata durata competitiei.
 
8. Editia din acest an a Supercupei Romaniei va fi organizata cu un numar de 48 de echipe.
 
Repartizarea locurilor:
1.1 Numarul campionatelor organizate sub egida FMR cu drept de participare – 52
1.2 Numarul membrilor care au solicitat locuri – 37
1.3 Numarul total de locuri solicitate de membri - 86 echipe
1.4 Numar total de locuri alocate la Supercupa de CEX: 48 locuri
 
 
 
1.5 Fiecarui membru FMR, care a solicitat loc/locuri (37 - conform tabel) i s-a acordat 1 loc. In vederea completarii numarului de 48 de locuri, membrilor FMR clasati pe locurile 1-12 in clasamentul national pe anul 2019, li s-a alocat, prin redistribuire, inca 1 loc suplimentar.
1.6 Campionatul de pe locul 6 (Buzau) a solicitat doar 1 loc, astfel al doilea loc ce i-ar fi revenit prin redistribuire, a fost repartizat membrului aflat pe locul 12 (Arad, Liga Desavoia) in clasament.
 
1.7 In situatii exceptionale (lipsa echipa), dupa repartizarea locurilor, daca se va elibera un loc din cele 48 alocate, Cex poate decide alocarea locului liber prin redistribuire, urmatorului membru din clasament, care indeplineste conditiile de participare.
1.8 Membrii, care renunta la locul primit, vor anunta din timp (in scris) Federatia.
 
Sistemul de desfasurare si organizare al competitiei va fi anuntat in curand.
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP