Turneu execelent pentru selecționata divizionară a României la Chișinău

Meci excelent făcut de selecționata divizionară a României la ultima reprezentație de la Socca Eurocup. După finala categoriei a doua, câștigată în fața Georgiei, scor 3-1, duminică, 2 aprilie, la prânz, „tricolorii” noștri au întâlnit, duminică seara, puternica reprezentativă a Kazakhstanului, care tocmai ce se impusese în categoria 1 a turneului de la Chișinău, după o finală cu Croația.

Kazacii au condus cu 1-0 și 2-1, românii noștri au întors la 3-2 în minutul 36, dar ultimul gol a aparținut adversarilor, care au egalat la 3 în minutul 37. La penalty-uri, executate într-un mod inedit, cu pornire de la jumătatea terenului, adversarii au fost un pic mai inpirați și au înscris de două ori, față de o singură reușită pentru ai noștri.
 
🇷🇴 România vs 🇰🇿 Kazakhstan 3-3 (4-5)
Goluri: Vasile Pop (min. 18 și 33) și Tănase Mușat (min. 36)
 
Un turneu reușit, per total, pentru selecționata noastră divizionară care a obținut 4 victorii și 2 de rezultate de egalitate, după cum urmează:
 
🇷🇴 România vs 🇪🇸 Spania 3➖0
Goluri:  Andrei Luca, Vasile Ovidiu Pop și Erik Szanto
 
🇷🇴 România vs 🇦🇱 Albania 2➖2
Goluri:  Vasile Ovidiu Pop (min. 31) și Tănase Mușat (min. 40+1)
 
🇷🇴 România vs 🇱🇺 Luxemburg 15➖0
Goluri:  Andrei Stoia (5 goluri), Vasile Pop (4), Bogdan Botezatu (2), Raul Dumitrovici (2), Ionuț Munteanu și Mircea Ungur
 
🇷🇴 România vs 🇨🇾 Cipru 2➖0
 
🇷🇴 România vs 🇬🇪 Georgia 3➖1
Goluri:  Ionuț Neacșa, Tănase Mușat și Mircea Popa

 
Prin această performanță, selecționata divizionară a reușit, totodată, calificarea la Socca World Cup, turneu final, programat la începutul lunii iunie, în perioada 2-11, la Essen, în Germania.
 
Mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat din tribune la Chișinău 
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP