Hai băieți, un ultim efort pentru bronzul european ! Hai România !

România va încerca în această seară să obțină medaliile de bronz la Campionatul European din Cehia. Adversara noastră este eterna rivală, Ungaria, echipă pe care am învins-o în acest an în finala Turneului Campionilor din Tunisia.

Mulți se așteptau ca finala EURO 2017 să se joace între România și Ungaria. Cele două echipe au fost cel mai bine organizate pe parcursul acestui turneu și nu au pierdut niciun joc până în faza semifinalelor. România se încurcase doar de Portugalia, 0-0 în grupe iar Ungaria avusese nevoie de penalty-uri în sfertul de finală cu Polonia pentru a se califica. Ungurii au clacat însă inexplicabil în penultima fază a competiției fiind învinși cu un neverosimil 3-0 de Rusia ! Românii în schimb au fost lipsiți total de șansă în partida cu Cehia și au cedat cu 3-4. Astfel, România și Ungaria se întâlnesc diseară într-o finală, dar nu cea mare, ci cea pentru bronz. Misiunea echipei noastre este îngreunată de absențele din lot, nu mai puțin de 3 jucători importanți fiind suspendați. Bobe a primit direct cartonaș roșu în prelungirile jocului cu Cehia, căpitanul Călugăreanu a primit un galben pentru proteste după faza în care cehii au deshis scorul dintr-o lovitură liberă gratuit acordată iar Vincene a primit și el un galben care îl face indisponibil diseară. Clar va fi mai greu fără cei trei, dar deloc imposibil. Miza meciului cu Ungaria, medaliile de bronz, precum și rivalitatea dintre cele două echipe, ar trebui să-i motiveze suficient pe jucătorii din lot pentru a obține victoria. Ungurii vor însă să plece și ei cu capul sus de la acest turneu așa că va fi un duel interesant.

Cele două echipe s-au întâlnit în acest an în luna martie în finala Tournoi de Champions din Tunisia, acolo unde România s-a impus după prelungiri cu scorul de 3-1 și a mai bifat un trofeu important. România și Ungaria au fost și în aceeași grupă în Tunisia iar rezultatul a fost egal, 0-0. Hai băieți, un ultim efort pentru bronzul european ! Pentru mândria voastră, pentru mândria națională, pentru România !
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP