România, victorie și calificare de pe locul 1 în grupa B a EMF EURO 2022

Echipa națională a României câștigă și meciul cu numărul doi de la Campionatul European de Minifotbal, de la Kosice din Slovacia și se califică în faza optimilor de finală, de pe locul 1 în grupa B.
 
România a învins în această seară, 6 iunie, cu scorul de 3-1, reprezentativa similară a Albaniei, în etapa a doua din faza grupelor de la EMF EURO. După victoria de sâmbătă cu Azerbaidjan, o victorie muncită, România pleca favorită cu Albania. Elevii lui Bejenaru au început în control meciul cu albanezii dar primul gol a întârziat să apară. Reușita a venit în cele din urmă de la sărbătoritul zilei, Andrei Balea, din pasa prietenului Mircea Ungur.
 
Ungur a reușit să dubleze avantajul în repriza a doua, cu un șut marcă înregistrată, iar Plopeanu a dus scorul la 3-0 după o fază de contraatac, executată superb. După 96 de minute fără gol primit la acest EURO, tricolorii au încasat primul gol, după o eroare din partea portarului Neacșa, excelent de altfel, în restul jocului, dar și în partida cu azerii.
 
În partida dinaintea meciului alor noștri, Azerbaidjan a învins categoric Spania, scor 5-1, rezultat care dă o și mai mare greutate succesului nostru de sâmbătă. În urma acestor rezultate, tricolorii au câștigat deja grupa B și vor juca marți, de la ora 19:45 (ora României), pentru palmares, contra Spaniei.
 
România – Albania 3-1 (1-0)
Goluri: Andrei Balea (min. 23), Mircea Ungur (min. 33) și Răzvan Plopeanu (min. 39) / min. 46
România: Ionuț Neacșa și Laszlo Klein (portari) – Mircea Ungur, Mircea Popa, Răzvan Radu, Andrei Balea, Andrei Nemițanu, Andrei Apostol, Andrei Ferik, Andrei Moldovan, Marius Balogh, Ionuț Chețan și Răzvan Plopeanu
Au lipsit: Dragan Paulevici și Ionuț Alecu
Antrenor: Virgil Bejenaru
Staff: Dan Cojocaru și Cristian Lupu

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP