TIMIS: BATAIE CA LA PAPUSOI !

In weekendul care tocmai s-a incheiat au fost programate, la Timisoara, meciuri ale primei si cele de-a treia ligi. Reamintim ca partidele programate in cele doua divizii ale ligii secunde s-au incheiat pe data de 12 mai, si ca echipele promovate in prima liga se numesc AGMA TIUCA, GLISSANDO 2, AC TIMISOARA, WERK, la care s-ar putea adauga inca doua formatii, si anume cele ce vor disputa separat baraj in compania formatiilor care vor incheia prima liga pe locurile 13 si 14. Numele lor este MELSAR (liga IIA), respectiv DAUMOTIVE (din liga IIB). 

Barajul va fi programat dupa incheierea meciurilor primei ligi si stabilirea clasamentului final si in aceasta competitie.

Deocamdata, in etapa a 33-a, penultima a Ligii I-a timisene, rezultatele nu au facut lumina in ceea ce priveste ocupanta locului secund. Pentru titlul de vecampioana se bat, in continuare, SNB si CLUB AS, doua formatii care au avut un parcurs bun, am spune mult mai bun decat anul trecut.

Locul secund in prima liga valorica este vanat nu numai din motive ce tin de prestigiu, ci si de perspectiva calificarii la Cupa Romaniei, editia 2012. Dupa cum se stie, detinatoarea trofeului. formatie WMT GIROC, este din campionatul timisean si va participa automat la marea competitie de la Iasi. Alaturi de ea, campionatul din Timis are dreptul sa trimita inca o echipa. "Numele acestei echipe va fi decis dupa incheierea Cupei de Vara", ne-a declarat domnul TIBERIU LAJOS, organizator al celei mai populare competitii locale de minifotbal din Romania. "In cazul in care Cupa va fi castigata de WMT sau de campioana Glissando, formatia care va participa la Iasi, la Cupa Romaniei va fi cea care se claseaza la finalul campionatului pe locul secund."

Cum Glissando este in forma maxima si pare ca a ajuns din nou la linistea care ii permite sa abordeze cu pragmatism si profesionalism toate partidele, fie ele usoare sau nu, este de asteptat ca echipa campioana sa faca eventul, iar formatia de pe locul secund din Campionat sa plece la Iasi. 

Iata de ce derbiul de saptamana viitoare dintre SNB si CLUB AS va prilejui o confuntare pe viata si pe moarte, miza fiind sansa de a merge la Iasi si evidentia cu atat mai mult valoarea minifotbalului timisean. Partida dintre cele doua candidate la locul secund se va disputa duminica 27 mai, de la ora 9:00. 

 

BATAIE CA LA PAPUSOI

 

Moldovenii au o expresie atunci cand se refera la situatia in care cineva o ia rau de tot: a fost o bataie ca la papusoi (denumirea porumbului moldovenesc...). O astfel de situatie placuta pentru invingatoare, dar rusinoasa pentru invinsa, a a aparut in etapa de duminica, atunci cand a avut loc derbiul dintre campioana GLISSANDO si detinatoarea Cupei Romaniei, AS WMT GIROC. 

Spre deosebire de meciul din turul campionatului, care a fost castigat la limita de campionii Timisoarei, de data aceasta pe teren a fost macel. GLISSANDO a profitat din plin de lipsa portarului nationalei Romaniei, POPA, dar si de cea a altor jucatori titulari ai formatiei WMT GIROC, castigand cu un scor incredibil: 7-0. In ciuda prestatiei slabe a detinatoarei Cupei Romaniei, Tibi Lajos ne-a spus ca WMT va trimite la Iasi lotul complet si ca formatia nu a tras prea tare in campionatul timisean, neavand sanse la un loc pe podium. 

 

SITUATIE INCURCATA IN SUBSOLUL CLASAMENTULUI

 

Daca duminica se va decide vicecampioana, celelalte partide vor avea si ele o miza importanta: stabilirea echieplor care scapa cu fata curata anul acesta. Retrogradata cu acte in regula este doar gruparea DRUFEC, in vreme ce BIJUTERIA KARLA GOLD, AUTO EUROPA, TAO TIM, NINIROX, GRASII, NESTLE si INTEGRA sunt, toate, vizate de spectrul retrogradarii. Iata partidele care vor fi extrem de aspre, pentru ca ala finalul lor vor decide soarta unui an de munca si de sperante:

NESTLE - TAO TIM (duminica, de la ora 9:00) - o victorie a NESTLE o salveaza clar de la retrogradare, in vreme ce TAO TIM, daca bate, are nevoie de jocul rezultatelor pentru a se salva sau intra in barajul de ramanere in prima liga.

WMT GIROC - NINIROX (de la ora 10:00) - de vazut daca NINIROX, care are doar varianta victoriei, va profita de forma slaba a detinatoarei Cupei Romaniei. 

AUTO EUROPA - AUTO TRUCK (de la ora 10:00) - Daca Auto Truck nu atre nimic de pierdut sau de castigat, fiind clar infipta pe pozitia a 5-a, AUTO EUROPA are la dispozitie doar varianta victoriei pentru a spera la o salvare in extremis.   

BIJUTERIA KARLA GOLD - GRASII (de la ora 11:00) - derbi al suferintei, ambele echipe avand nevoie ca de aer de victorie. 

INTEGRA - MAV GLISSANDO (de la ora 12:00) - favoraita se stie, si e putin probabil ca lidera clasamentului va rata un final in forta, care ar putea trimite INTEGRA la barajul pentru supravietuire. 

 

"Este un final incredibil de campionat", ne-a declarat Alin Radosav, organizator local al competitiei. "Avem in ultima etapa sase meciuri care vor decide cien va ramane in prima liga, dar si cine va fi vicecampioana, iar aceasta situatie descrie, la urma urmei, valoarea acestui campionat. Multe formatii sunt de forte aproximativ egale, si din lucrul acesta are de castigat spectacolul."

 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

6

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

110

Echipe active

3280

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP