TIMISOARA: PARIORII AU ARUNCAT... PARIURILE IN AER !

Nu se intampla in fiecare zi, nici macar in fiecare saptamana, si din cate stim, nu s-a intamplat de vreun an incoace, daca nu de mai mult. Campioana Timisoarei, MAV GLISSANDO, a fost invinsa, duminica aceasta, intr-un meci din campionatul local de minifotbal. Performera care a reusit sa joace cu succes rolul Croitorasului cel Viteaz in lupta cu Zmeul se numeste PARIORII, formatie care anul acesta s-a scaldat in mediocritate, dupa ce anul trecut se numara printre protagonistele primei divizii, fiind la un moment dat candidata serioasa la titlul de vicecampioana a Timisoarei. 

PARIORII se aflau, dupa douasprezece etape ale turului, pe locul 9 in clasament, insa de data, in etapa a treisprezecea, ei au jucat pe masura asteptarilor, reusind sa invinga cu scorul de 3-2. Reamintim faptul ca PARIORII au promovat anul trecut in prima liga timisoareana, fiind una dintre cele mai ambitioase echipe din campionat. De remarcat este si faptul ca saptamana trecuta, PARIORII au reusit un alt rezultat exceptional, un egal, 2-2, cu WMT GIROC, ocupanta locului secund in clasament. Iata ca revirimentul anuntat inca din etapa a 8-a de catre managerul echipei, DANIEL ANDRICI, a fost confimat de rezultate, fiind de asteptat ca evolutia ascendenta a acestei echipe sa puna lemne pe focul ambitiilor care antreneaza frumoasa intrecere minifotbalistica de pe malul Begai. 

In ciuda acestei infrangeri cu totul neasteptate, MAV GLISSANDO continua sa domine intrecerea, aflandu-se la sapte puncte distanta de prima urmaritoare, fosta detinatoare a Cupei Romaniei, WMT GIROC. Girocul a batut cu 60-1 formatia WEK, in vreme ce CONTI POWER, cea de-a treia in clasamentul primei ligi, a batut cu 3-2 formatia GLISSANDO 2. 

In liga IIA, AEM TIMISOARA a castigat cu 2-1 derbiul cu a doua clasata, formatia AUTO EUROPA, desprinzandu-se la patru puncte distanta de aceasta formatie, in vreme ce in liga IIB, cele trei formatii aflate pe podium, in ordine STIINTA 2007, RAPID si CONTITECH FLUID au castigat, fiecare, cele trei puncte puse in joc in antepenultima etapa a turului. 

In sectiunea dedicata campionatului timisean puteti consulta rezultatele la zi ale primei ligi si ale celor doua ligi secunde, precum si clasamentele acestor competitii, dupa 13 etape.

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

8

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3285

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP