TIMIS: PRIMELE CONCLUZII

Weekendul acesta a fost plin de peripetii penttru minifotbalul timisean. In primul rand, numele campioanei de toamna a primei ligi a fost decis chiar daca mai sunt inca doua etape de disputat. In al doilea rand, s-au incheiat toate celelalte sapte ligi ale campionatului din acest judet, ocazie cu care stim si numele principalelor candidate la promovare.

In prima liga, vestea cea mai importanta este aceea ca MAV GLISSANDO a castigat deja turul primei ligi. Campionii atator alte editii din acest judet au demonstrat, din nou, ca sunt cea mai valoroasa si mai constanta echipa pe care o are Timisul. Duminica, MAV GLISSANDO a batut cu scorul de 7-0 in partida cu CABRIGI (locul 17), in vreme ce singura echipa care mai putea emite pretentii macar teoretice ca va tine pasul cu MAV, si anume AS WMT GIROC, a fost invinsa cu scorul de 4-1 de SNB.

Aceste rezultate ne fac sa spunem ca MAV GLISSANDO va fi, cu siguranta, castigatoarea acestui campionat si reprezentanta Timisului la campionatul national din 2013. Singura lupta interesanta care se mai duce in zona superioara a clasamentului primei ligi este cea pentru locurile 2 si 3, la care participa AS WMT GIROC, suprinzatoarea nou-promovata AGMA TIUCA, CONTI POWER si SNB.

Cele doua divizii ale ligii secunde au luat vacanta de iarna in aceasta duminica, nu inainte de a fi desemnate campioanele primei jumatati a competitiei: AEM TIMISOARA (39 de puncte), urmata de AUTO EUROPA (35 de puncte), respectiv RAPID (37 de puncte) fata de cele 36 ale CONTITECH FLUID, in seria IIB.

In liga a treia, castigatoarea primei serii se numeste FC ZANONI. Cealalta serie din liga a treia este condusa, la jumatatea competitiei de formatia LA LA LAND.

Asadar, prima liga mai are inca doua etape de disputat pana la final, insa la Timisoara vor fi urmarite, cu siguranta, si meciurile CUPEI DE IARNA despre care am mai scris, urmand sa va tinem la curent si cu rezultatele.

Iata, in finalul acestei relatari, componenta campioanei de toamna a primei ligi, merituoasa MAV GLISSANDO:

1
BOGHIAN ADRIAN
6 0 0
2
COSTANDANA NICOLAE
9 2 0
3
FILIP SEBASTIAN
5 0 0
4
GURAN DORIN
3 0 0
5
MATEESCU IOAN
0 0 0
6
NAVALA DANIEL
9 0 0
7
NICA STEFAN
1 0 0
8
NICOLIN MIROSLAV
6 1 0
9
POPA ADRIAN
8 0 0
10
POPA CRISTIAN
0 0 0
11
PUSCASU DAN
16 2 0
12
RADU DANIEL
5 0 0
13
SFETESCU SORIN
0 0 0
14
SOBOLEANU MARIUS
0 0 0
15
VALCEANU OVIDIU
4 0 0

Prima coloana contine numarul de goluri marcate, a doua coloana prezinta numarul de cartonase galbene primite pana acum, ioar a treia coloana numarul cartonaselor rosii.

FOTO: timiseni europeni, mai precis campioni europeni. De la stanga la dreapta, antrenorul nationalei Romaniei de minifotbal, TIBI LAJOS, urmat de unul dintre cei mai valorosi fundasi ofensivi din minifobalul european, NICOLAE COSTANDANA. Langa el se afla portarul nationaie Romaniei de minifotbal, dublul campion european CRISTIAN POPA. In dreapta lui se afla triplul campion european la minifotbal, NICOLIN MIROSLAV, grupul celor mai valorosi sportivi din minifotbalul banatean fiind incheiat de un alt barbat de nadejde al nationalei, OVIDIU VALCEANU. Cei patru sportivi sunt componenti ai formatiei MAV GLISSANDO TIMISOARA.

Fotografia a fost luata imediat dupa castigarea, de catre reprezentativa Romaniei, a celui de-al treilea titlu european la minifotbal, succes repurtat in urma cu doua luni la Chisinau, in Republica Moldova.

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

8

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

97

Echipe active

3017

Jucatori activi

1476

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP