TIMIS: ULTIMUL ACT AL SEZONULUI 2011/2012

Cel mai populat campionat de minifotbal din Romania s-a incheiat. Nu de tot, pentru ca de la anul, echipele vor incepe din nou sa spere si sa creada in sansa lor. Deocamdata, iata cateva concluzii punctuale, dupa aproape noua luni de competitie care a adus laolalta peste 120 de echipe.

1. CAMPIOANA TIMISOAREI SI REPREZENTANTA LA TURNEUL FINAL DE LA DEVA ESTE (DIN NOU) formatia MAV-GLISSANDO.

2. Victoria acestei formatii este incontestabila, diferenta fata de cea de a doua clasata fiind de 13 puncte. Glissando a acumulat 91 de puncte in 34 de etape.

3. Pe parcursul acestui campionat, MAV-GLISSANDO a dat semne ca revine cu picioarele pe pamant, in sensul ca nu a mai dominat atat de autoritar ca alta data. Campionii au luat o bataie (de la CLUB AS) si au incheiat patru meciuri la egalitate. In rest, victorii peste victorii, cele mai multe la scor.

4. Pe locul secund s-a clasat CLUB AS, formatie care a transat in favoarea sa, chiar in ultima etapa, rivalitatea cu SNB. In meciul decisiv, CLUB AS a invins cu scorul de 3-0.

5. O mare deziluzie a fost prestatia unei alte formatii timisene celebre la nivel national - AS WMT GIROC. Detinatoarea Cupei Romaniei a avut un an dezastruos in campionatul local, clasandu-se pe locul 6. In ultima etapa, Giroc a incasat-o cu 7-0 de la NINIROX. formatie care va disputa un baraj de ramanere in prima divizie.

6. Retrogradate automat sunt INTEGRA, AUTO EUROPA, BIJUTERIA KARLA GOLD si DRUFEC.

7. Formatiile NINIROX si NESTLE vor disputa meciuri de baraj cu MEL SAR (locul 3 in divizia IIA) si respectiv DAUMOTIVE (locul 3 in divizia IIB).

8. Golgeter al primei divizii este DANIEL NAVALA, de la MAV- GLISSANDO, jucator care a marcat 33 de goluri. Navala a fost secondat, in clasamentul celor mai prolifici marcatori din prima divizie, de colegul sau de echipa NICOLAE COSTANDACHE, cu 32 de reusite.

9. Pe ansamblul tuturor diviziilor, cel mai bun marcator a fost desemnat BARANYI BOGDAN, autor a 75 de goluri. Baranyi joaca in cea de-a treia divizie timiseana, la echipa NATIONAL.

10. Promovate automat din divizia secunda in prima liga sunt echipele AGMA TIUCA, GLISSANDO 2, AC TIMISOARA si WERK.

 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

AJM Timis

Minifotbal feminin , copii si juniori - evenimente organizate de Asociatia Judeteana de Minifotbal Timis

26-02-2024 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

7

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3272

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP