TIMISOARA: 11 ETAPE, 11 VICTORII

Timisoara. orasul care a fost gazda Campionatului National de Minifotbal, editia 2011, continua sa iubeasca acest frumos sport. Anul acesta, in pofida unei crize financiare si economice care nu se mai satura sa traiasca printre romani, in municipiul de pe malul Begai se disputa mai multe meciuri decat cele de anul trecut, pentru simplul fapt ca a crescut (iarasi) numarul de echipe inscrise. Si a crescut pentru ca buna organizare si valoarea competitiei face ca jucatorii sa fie mandri ca participa la un asemenea campionat puternic. 

Dincolo de statistici, o constanta a acestui campionat aglomerat este prezenta pe prima treapta a podiumului a multiplei campioane MAV GLISSANDO. Judecand dupa modul in care aceasta stea a minifotbalului romanesc reuseste sa domine, de ani de zile, competitia interna, poate ca cea mai impresionanta performanta este capacitatea jucatorilor de la MAV GLISSANDO de a sta concentrati si mentine un ritm infernal, etapa de etapa, pe tot parcursul unui an. Nu e lucru usor sa nu te relaxezi, sa nu iei mai usor unele meciuri, mai ales atunci cand diferenta dintre echipa ta si urmaritoare este enorma. 

Iata ca cei de la MAV GLISSANDO stiu ceva ce nu prea stiu romanii in general, si anume sa nu se culce pe o ureche. Anul acesta, dupa 11 etape - o treime de campionat - campionii MAV GLISSANDO au, deja opt puncte avans si o evolutie impecabila, victorii pe linie, toate cu scoruri convingatoare. Culmea e ca pe locul al doilea se afla una dintre cele mai valoroase echipe din tara, WMR GIROC, fosta castigatoare a Cupei Romaniei. 

Duminica aceasta, Girocul a mai pierdut un pas in competitia cu MAV GLISSANDO, facand doar un egal, scor 2-2 cu CONTINENTAL AP, echipa care se afla si ea printre fruntasele clasamentului primei divizii. MAV a batut ca intotdeauna, astfel incat ecuatia campioanei pare sa fie deja rezolvata la Timisoara, pentru ca nimeni nu da semne sa atenteze la hegemonia recunoscuta a celor mai buni minifotbalisti din aceasta parte a tarii. 

De remarcat este si evolutia celei de-a doua echipe a grupului GLISSANDO, formatie care numindu-se GLISSANDO 2 aduce aminte de PAS IN DOI si de GLISSANDO, doua dintre capodoperele unui mare regizor roman pe nume Mircea Daneliuc. GLISSANDO 2, desi nou promovata in cea mai tare liga din Timis, merge destul de bine, clasandu-se deocamdata pe un loc 11 care ii asigura linistea, in perspectiva viitorului an competitional. 

De remarcat mai este si faptul ca MAV GLISSANDO a stabilit si un alt record inspaimantator de greu de egalat: dupa 11 etape ale unei competitii care reuneste 18 echipe prim-divizonare, 32 in a doua divizie, alte 32 in a treia divizie si nu mai putin de 39 in a... patra divizie, MAV este singura care a acumulat maximum de puncte. Este un record national, foarte probabil,  pentru ca din cate se aude, prin alte parti nimeni nu s-a gandit sa domine atat de autoritar campionatul intern.

Ceea ce in mare masura poarta si o mare responsabilitate: aceea de a confirma pe plan national. 

 

Iata un scurt remember, si anume secvente dintrr-un antrenament al echipei MAV GLISSANDO, din urma cu un an si ceva, filmat chiar inainte de debutul turneului final de la Timisoara, din 2011. La acea competitie, MAV GLISSANDO a avut ghinionul sa hoace in sferturile de finala cu CONSILIUL JUDTEEAN BUZAU, echipa aflata in forma deosebita la ora aceea, si care a castigat la mare lupta confruntarea cu gazdele, scor 3-2. 

 

 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

8

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3285

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP