VIDEO: TIMISOARA - CRAIOVA

Sa incepem, asadar, trecerea in revista a acestei editii a Cupei Romaniei. Dupa o tragere la sorti care a impartit cele 36 de participante in 9 grupe a cate 4, detinatoarea trofeului, formatia AS WMT GIROC TIMISOARA a fost repartizata in grupa cu formatiile MAGNOLIA CRAIOVA, NERA COMPUTERS IASI si INTERNATIONALII RAMNICU VALCEA. O grupa destul de grea, dat fiind ca iesenii au fost intotdeauna foarte competitivi la turneele nationale la care au participat, iar oltenii au demonstrat prin campioana OLD BOYS ca au un campionat local intesat cu jucatori de mare tehnicitate. Cei din Ramnicu Valcea, venti in premiera la un turneu de anvergura aceasta, puteau, si ei, sa puna bete-n roate favoritei din Timisoara, dat fiind ca unele dintre cele mai dificile meciuri sunt cele disputate impotriva unor echipe mai putin cunoscute, dar harnice si dornice sa produca o impresie buna. 

Partida de debut a competiei de la Iasi a fost cea dintre WMT TIMISOARA si MAGNOLIA CRAIOVA, jocul disputandu-se pe frumoasa arena MAGIC din campusul studentesc Tudor. Asadar, vineri 29 iunie 2012, ora 9 si 3 minute, start in cea de-a treia editie a Cupei Romaniei.

Iata formatiile trimise pe teren:

WMT TIMISOARA: POPA, PUIU, VACARU, MILITAR, BOTA, BACILA, TIUCH, TUS, JIGUM si BULIGA. 

CRAIOVA: ALEXANDRU, MINDRA, IUBIS, FLORESCU, GEOROCEANU, DASCALU, RELEA, BOGOI. 

Portarul timisean CRISTIAN POPA este titularul nationalei Romaniei de minifotbal, contributia lui fiind decisiva in castigarea, anul acesta, la TULCEA, a celui de-al doilea titlu consecutiv de campioni europeni. 

Meciul de debut al Cupei Romaniei 2012 a fost viu disputat, WMT incepand turneul cu intentia clara de a merge cat mai departe in competie si de a onora, astfel, faima si palmaresul avut. Aceasta echipa, sa nu uitam, a castigat Cupa Romaniei in 2011, la Sibiu, s-a clasat a treia in aceeasi competitie, in anul 2010, la Zalau si era cat pe ce sa castige Supercupa Romaniei, fiind invinsa la mare lupta, dupa trei meciuri pe muchie de cutit, de campioana nationala CONSILIUL JUDETEAN BUZAU. 

O carte de vizita impresionanta, dar care i-a facut pe olteni sa-si vanda scump prazul. Craiova a jucat dezinvolt, a fost deseori egala formatiei timisene si a cedat doar catre final, banatenii vrand, parca, mai mult victoria. Daca la pauza scorul parea linistitor pentru banateni, repriza a doua i-a prins relazati prematur, astfel incat meciul a fost relansat si a constituit pentru ambele formatii o buna ocazie sa-si etaleze valoarea. 

Scor final 3-2 (2-0) pentru Timisoara, prin golurile marcate de MIRCEA TUS (doua reusite) si IONUT VACARU, respectiv STEFAN FLORESCU si VIOREL GEOROCEANU pentru invinsi. Avertizat cu cartonas galben a fost doar jucatorul Adrian Bacila, de la WMT. Arbitrajul a fost asigura de cunocuta brigada din Zalau formata din CHIS CIURE si GHEORGHE CIULE. 

Iata in continuare secvente din aceasta partida: 

 

 

 

 

 

In paralel cu aceasta partida disputata pe terenul central al minifotbalului iesean, la baza GRADINARI a avut loc partida dintre VESTEAM PLOIESTI si LUCEAFARUL 2010 CLUJ, arbitrata de cuplul CRISTIAN DEGAU si CALIN RADOSAV. Partida s-a incheiat cu scorul de 2-0 (0-0) pentru clujeni, care au marcat prin CALIN TRUSCA si SERGIU SZTOVA.

La cealalta baza sportiva din Tudor, terenul UTI, tot vineri de la ora 9 s-a disputat meciul dintre SPARTAK BACAU si CORA PANTELIMON OTOPENI. Meciul s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru ilfoveni, goluri marcate de DORIN DRAGOMIRESCU si COSMIN HRITCU. Au arbitrat ADRIAN KEREZSI si STEFAN SORIN, ambii din Iasi. 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

8

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3285

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP