TIMIS: DUMITRU CONTRA POPA

Derbiul despre care anuntasem la finalul saptamanii trecute, disputat intre detinatoarea Cuperi Romaniei, WMT GIROC, si multipla campioana a judetului Timis, MAV GLISSANDO TIMISOARA, a prilejuit un spectacol sportiv de zile mari. Partida a fost urmarita de numerosi fani ai minifotbalului, printre care si selectionerul nationalei de minifotbal a Romaniei, domnul TIBERIU LAJOS, care este si organizatorul competitiei judetene. Iata impresiile lui Tibi Lajos despre acest derbi: "A fost o partida foarte disputata, echilibrata as putea spune, pentru ca fiecare echipa si-a adjudecat cate o repriza, la capitolul dominare. Prima repriza a fost adjudecata de campioana, care a reusit sa marcheze doua goluri, unul dintre ele fiind marcat in  urma unei greseli a portarului Popa, care a pasat la un adversar." 

Portarul Popa, care este poate cel mai important dintre eroii exceptionalei performante a nationalei Romaniei, proaspata castigatoare a Campionatului European de minifotbal, si-a rascumparat insa pe parcursul partidei cu MAV GLISSANDO greseala din prima repriza, avand alte cateva interventii cu totul spectaculoase. "In cea de-a doua repriza, Giroc a presat, trecand la carma jocului si a reusit sa marcheze, insa campioana s-a aparat foarte exact si a reusit sa mentina avantajul minim de un gol, care i-a oferit la finalul jocului trei puncte foarte importante in clasament", a completat selectionerul nationalei noastre.

In aceasta partida au evoluat doi dintre componentii reprezentativei Romaniei de minifotbal, portarul Popa de la WMT si mijlocasul Miroslav Nicolin, de la MAV GLISSANDO.  

Dupa aceasta partida castigata, asadar, de GLISANDO cu scorul de 2-1, campionii Timisului au ramas pe primul loc, la trei puncte de cea de-a doua clasata, formatia SNB. Interesant este, insa, programul acestui weekend, cand vor avea loc alte doua derbiuri la capatul carora se va decide daca Glissando a scapat, deja, de emotii si va aborda returul cu un avans consistent, sau daca o alta echipa va ramane la o distanta mica de actuala lidera.

Astfel, sambata de la ora 9 dimineata, SNB, care ocupa acum locul secund cu 37 de puncte, va intalni formatia CLUB AS, cea de-a treia calsata, cu 35 de puncte. Va fi o partida care se va disputa si sub presiunea unui alt meci, pe care CLUB AS il va dsiputa duminica de la ora 21, in compania formatiei WMT GIROC.Este vorba despre o partida restanta, dar care poate aduce gruparii CLUB AS inca trei puncte, ceea ce, coroborat cu o eventuala victorie in partida cu CLUB AS de sambata, ar aduce formatia CLUB AS la numai doua puncte de lidera. "In aceasta editie, remarc echilibrarea fortelor, in sensul ca sunt cel putin patru echipe care se bat cu sanse reale pentru castigarea titlului. Dintre acestea, doar campioana are deocamdata probleme in ceea ce priveste lotul de jucatori, dupa mai multe accidentari si plecarea unuia dintre cei mai importanti sportivi, in Germania. SNB, CLUB AS si WMT si-au intarit simtitor echipele la inceputul turului, lucru care se si observa prin modul in care abordeaza acum meciurile tari, disputate cu formatii din topul clasamentului", a spus domnul Tiberiu Lajos.

Mentionam ca in componenta echipei CLUB AS se afla si golgeterul all-time al selectionatei nationale si al minifotbalului european, romanul CLAUDIU DUMITRU, a carui prezenta pe teren, atat sambata cat si duminica ce vor veni, poate fi decisiva. Ramane sa vedem cum se va desfasura duelul dintre atacantul Dumitru si portarul Popa, care iata ca la interval de numai opt zile trebuie sa apere poarta formatiei sale, WMT GIROC, de suturile expediate de catre doi dintre colegii si prietenii sai de la nationala. 

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

AJM Timis

Minifotbal feminin , copii si juniori - evenimente organizate de Asociatia Judeteana de Minifotbal Timis

26-02-2024 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

6

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3272

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP